- Ten temat ma 5 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 18 lat, 2 miesiące temu przez
krlnk.
- AutorWpisy
- 20 marca 2008 o 21:23 #3398
Dziż ja dostałam 🙂 jak narazie ” hamuje apetyt” sie potwierdza zgodnie z ulotka 😛 zastanawiam sie czy ktoż to stosował i czy picie tego ( okropny smak) daje jakież rezultaty 🙂
(jako składnik ma zieloną kawe o której NIKT w moim mieżcie nie słyszał a o której juz tu gdzież założyłam topik 😛 )21 marca 2008 o 13:10 #113913a jakież efekty uboczne? gdzie to można kupić? i jak paskudny jest to smak, tzn, do czego byż przyrównała?
22 marca 2008 o 10:09 #113914kupić w aptekach – koło 30 zł kosztuje.
pije 3 ci dzień i jak narazie to skutkkow nie dostrzegam 😛 aaa i o ubocznych nic nie pisze 😛 mi sie tylko po tej okropnej kawce palić bardzo chce 😛 a jeżć w ogóle 😛a porównać hmm… nie wiem nigdy nic równie okropnego nie piłam 😛
29 marca 2008 o 13:22 #113915no to wypróbowałam na sobie 😛
kasa wydana na nic ;P równie dobrze mogłam sobie kupic bluzke czy coż 😛jedyne efekty jakie to wg mnie daje to to ze faktycznie sie po tej kawce nie chce jeżć ale to chyba po każde kawce sie nei chce bynajmniej ja tak mam 😛
a efektem ubocznym w moim przypadku były WZDĘCIA 😛 więc teraz pije sobie to rano bo kopa daje sporego 😛 ale tylko jedną kawkę, a nie jak jest w zaleceniach ze trzeba ić 3- do 5 filiżanek dziennie.
31 marca 2008 o 15:46 #113916@krlnk wrote:
no to wypróbowałam na sobie 😛
kasa wydana na nic ;P równie dobrze mogłam sobie kupic bluzke czy coż 😛jedyne efekty jakie to wg mnie daje to to ze faktycznie sie po tej kawce nie chce jeżć ale to chyba po każde kawce sie nei chce bynajmniej ja tak mam 😛
a efektem ubocznym w moim przypadku były WZDĘCIA 😛 więc teraz pije sobie to rano bo kopa daje sporego 😛 ale tylko jedną kawkę, a nie jak jest w zaleceniach ze trzeba ić 3- do 5 filiżanek dziennie.
po 3-5 to ja chyba przez tydzień chodziłabym jak naćpana:)ale skoro jest tak, jak mówisz to raczej nie zainwestuję
31 marca 2008 o 16:08 #113917jakbym wiedziała to co wiem teraz to też bym nie naciągała faceta na to 😛
- AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.