- AutorOdp.
- 25 sierpnia 2007 at 12:43
Witam wszystkie panie i panów na tym pokładzie. Motywy do dołączenia tego forum były nadzwyczaj proste – od pewnego czasu nadrabiam zaległożci w kontaktach z kobietami i myżlę, że rejestracja tu nie ujmie mi dumy, a zaowocuje. Mam nadzieję, że stanę się w miarę przydatnym i użytecznym userem, nie tylko wtedy, gdy będę milczeć.
Nick mój mały oryginalny, na co dzień nazywają mnie Czarną Mambą przez wzgląd na czarno czarny ubiór i niewyparzony język, nad którym staram się panować (także na forach internetowych). Biorąc jednak pod uwagę, że na forum jest już jedna Black Mamba (pozdrawiam), ograniczam się wyłącznie do koloru.
Ponoć jestem wredna, bezkompromisowa i ciężka w odbiorze, ale i jednoczeżnie pełna dobrych chęci. Stąd mam nadzieję, że moja obecnożć tutaj obędzie się bez afer, pysków i innych, równie przyjemnych elementów.
Ohayo wszystkim, mówiąc krótko ;-).
25 sierpnia 2007 at 13:57Witam,witam 😀
Życzę miłego pobytu i mam nadzieję,ze jednak obejdzie sie bez większych czy mniejszych afer 😉 Wkoncu o atmosfere trzeba dbać 😀 Pozdrawiam
25 sierpnia 2007 at 14:19Ja również witam 🙂
25 sierpnia 2007 at 15:51[usunięto_link] wrote:
Witam,witam 😀
Życzę miłego pobytu i mam nadzieję,ze jednak obejdzie sie bez większych czy mniejszych afer 😉 Wkoncu o atmosfere trzeba dbać 😀 Pozdrawiam
Witaj. Ze wstępnych oględzin wynika, ze faktycznie afery odbywały się tu niemałe, szczężciem/nieszczężciem jeszcze na żadną nie trafiłam. Tu tak często, czy to wyjątki?
Witaj Myszko 🙂
25 sierpnia 2007 at 16:52Na szczeżcie rzadko dochodzi do tak ostrych wymian zdań(drobne niezgodnożci zdażają się czeżciej,ale wiadomo-ilu ludzi tyle różnych zdań 🙂 ) ale niewykluczone,że będziesz jeszcze żwiadkiem forumowej kłótni 😉
27 sierpnia 2007 at 14:34Hehe, ok, dzięki, żeby nie było, że mnie tylko awantury interesują ;-).
27 sierpnia 2007 at 19:58Czeżć Czarna Mambo..
Żeby nie było….nawet mi to przez myżl nie przeszło 😉27 sierpnia 2007 at 20:34Witaj, Igo. Jestem kontent z Twoich myżli :D.
- AutorOdp.