- AutorOdp.
- 1 lipca 2006 at 00:59
Anonymous
Inactive- Tematów: 5
- Odp.: 10
- Bywalec
Mam do was pytanie:
dlaczego sądzicie, że do sandałków albo klapeczek na szpilce nie powinno zakładać się cieniutkich rajstop. Wytłumaczcie czemu tak myżlicie bo ja jestem zdania, że to wygląda bardzo kobieco i sexy 🙂1 lipca 2006 at 06:42ponieważ w takich butach palce wystają, są odkryte. I jak założymy rajstopy, gdzie przy palcach zawsze rajstopy są grubsze, to wygląda nieestetyczne.
23 listopada 2006 at 14:04[usunięto_link] wrote:
ponieważ w takich butach palce wystają, są odkryte. I jak założymy rajstopy, gdzie przy palcach zawsze rajstopy są grubsze, to wygląda nieestetyczne.
zgadzam sie 🙂
13 kwietnia 2007 at 13:03Ja bym chciał zauważyć, że być może nie każdy (albo nie każda) ma takie fajne paluszki, żeby móc się nimi pochwalić. Zatem moim zdaniem rajstopy do takich klapek mogą wyglądać lepiej niż bose stopy.
A najbardziej nie podobają mi się umalowane paznokcie u stóp (bez względu na płeć).16 kwietnia 2007 at 07:11Są też klapki na szpilce do których można założyć rajstopy/pończochy, ponieważ są zakryte z przodu:) Moja niunnia tak nosi:) Do tego mini i pończoszki i jest super sexi!!!
16 kwietnia 2007 at 08:28klapki[takie bez palców] są obuwiem typowo letnim i nie pasują do nich rajstopy czy pończochy… takie mam zdanie na ten temat 😉
16 kwietnia 2007 at 14:50A ja znam co najmniej jednego faceta, który do sandałów zakłada grube skarpety. I te skarpety potem tak z tych sandałów przodem wychodzą. Hehe.
Ale jeżli rajstopy są do 30 den, to chyba nie wygląda aż tak masakrycznie?20 października 2010 at 08:12Mnie się bardzo podobają te buty [usunięto_link] i szczerze powiedziawszy nie wyobrażam sobie założyć do nich rajstop.Po to but jest odkryty żeby był odkryty a jak już naprawdę chcemy chodzić w rajstopach to powinnyżmy kupować zakryte obuwie 🙂
31 października 2010 at 22:26Jak się nie ma fajnych paluszków, którymi można się pochwalić w odsłonętych butach, to kupuje się buty z zasłoniętymi czubkami i po kłopocie, prawda? Tak jak do sandałów okropnie wyglądają skarpetki, tak do klapek rajstopy
- AutorOdp.