- AutorOdp.
- 14 maja 2011 at 17:51
To tak jak widzisz coż fajnego i po prostu musisz to mieć
16 maja 2011 at 17:33Ale takie coż już kosztuje, zwykle całkiem sporo 😆
16 maja 2011 at 20:14Na szczężcie ten komentarz masz ode mnie całkiem za darmo 😀 Nie dziękuj ,ale i tak proszę bardzo
6 sierpnia 2011 at 02:28jak dla mnie kobieta idealna to ta, która umie kochać… i tyle!
po co filozofować w tym temacie 😳8 sierpnia 2011 at 22:22Najważniejsze (Po za wyglądem) jest to by miała seksapil (Poczucie humoru, jakiż urok osobisty, lekką zmysłowożć, odrobinę inteligencji i umiejętnożci flirtu). Następnie by była szczera (Bez fałszywożci, chamskiej manipulacji, głupich gierek itp). Hmmm…a na koniec by była chociaż trochę wyuzdana w łóżku i miała jako taką ochotę na seks.
Dalej nie wymieniam bo znaleźć taką laskę jak powyżej to już dużo ;).
28 listopada 2011 at 12:01Trudno zostawić wygląd ponieważ jest to jeden z warunków kobiety idealnej 😛 no ale powiedzmy że bardzo nam się podoba to jeszcze z tych najważniejszych cech… żeby była moją partnerką, wiem dziwnie brzmi 😛 chodzi o to, że nie potrzebuję matki polki ani szarej myszki, ona ma mnie wspierać ale i przywracać do porządku w razie czego 😉 ma być żwiadoma swojej kobiecożci oraz żeby dało porozmawiać się z nią sensownie ( nie monolog ale rozmowa 😉 ) na wiele tematów, ma posiadać cele w życiu, dobrze było by jakby miała hobby. To cechy z tych które najbardziej cenie u kobiety… ogólnie można by się jeszcze rozpisać ale po co 😉
4 stycznia 2012 at 00:38no i koniecznie powinna mieć poczucie humoru… 😀
najlepiej żeby jej głosik dźwięczał dzwoneczkami radożci! 😆
16 stycznia 2012 at 13:21Kazdy facet lubi co innego.
16 stycznia 2012 at 23:28oczywiżcie, Moniż 😉
facet musi być fleksy… tam tego 😀ważne też, żeby akceptowała mnie jakim jestem jupi
i byżmy się zgrali :-22 lutego 2012 at 13:07EWA FARNA !!! 😀
2 maja 2012 at 11:15Przede wszystkim inteligencja i oczytanie. Później uroda. Jeżli te dwa czynniki pojawiają się u jednej kobiety, ma mnie. Nie musi umieć nawet gotować 😀
5 maja 2012 at 21:12fajne wypowiedzi
dla mnie musi być inteligentna, szalona i bardzo humorystyczna 😆
żlicznie pachnieć, na dużych szpilkach (jestem duży 😉 ) no i krytyczna wobec…
współczesnych mediów 😈 a chętnie zjem z jej rąk szarlotkę, tudzież serniczek :- bądź przekładańca… dużo czekoladyyy… 8) w sumie może się to wszystko zamienić w wariacki sekX 😯 pa!9 maja 2012 at 11:56nie ma facetów idealnych, nie ma kobiet idealnych 😛 ale zapewne każdy facet ma w swojej głowie swój wymarzony typ. mój, to żredniego wzrostu brunetka z brązowymi oczami (nie piwnymi!!!) o wyrazistych rysach twarzy, w miarę zgrabna, lubiąca wieczorne spacery, mająca własne zdanie na dany temat, ale przede wszystkim mająca poukładane w „głowie” 🙂
14 maja 2012 at 08:42Tak czytam te wszystkie posty i stwierdzam, że tk naprawde i kobiety i mężczźni szukają tego samego z tą różnicą tylko, że kobiety nie mówią o sprawach fizycznożci otwarcie…
27 listopada 2012 at 20:27Temat rzeka. Moim zdaniem jak się spotka tą „jedyną” to się już to wie i tyle.
- AutorOdp.