kobiety pomuzcie co mam robic!!!!

• Autor
    Odp.
  • MIECZ-NICK
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

Proponuje konfrontację, umowic sie z dziewczyna i osoba ktora naopowiadala glupot, ciekawe na czyje by wyszlo.
    a tak poza tym proponuje jednak popracowac nad ortografia, sory ze sie czepiam, ale przeraza mnie analfabetyzm w sieci

ForceRecon
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 506
    • Zasłużony

Spotkajcie się we trojkę i skonfrontujcie relacje.
    I błagam: używaj znaków interpunkcyjnych.

Jollanta
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

szkoda że nie dostałeż szansy na obronę i wytłumaczenie.
    Ale zgadzam się z powyższymi opiniami

Assha
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

SPOTKAJCIE SIE W TROJKE i wyjasnijcie wszystko, a jej zapytaj komu bardziej ufa- jemu czy Tobie..?

a no i ta ortografia i interpunkcja.. pomÓżcie (bo pomAgać)
    a przecinki stawiamy przed a, bo, która, że i w jeszcze kilku innych przypadkach 🙂

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

proponuję innowacyjne rozwiązanie… obicie ryjka mitomanowi i zmuszenie go siłą do odszczekania wszystkiego co naopowiadał. ale ja się wulgarna zrobiłam… 🙄

czokolate
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 183
    • Zapaleniec

to ja nie wiem, albo jest się z kimż i mu się ufa albo nie… z drugiej strony z nią coż nie halo skoro swojemu menowi w ogóle nie ufa. chyba że ma powody by Ci nie wierzyć… to inna sprawa. pogadaj z nią, wytłumacz a jak nie da rady to rzeczywiżcie, spotkanie we trójkę nieuniknione 🙂

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

ej, to jasne że z reguły ukochanej osobie ufa się bardziej niż komuż innemu. ale… takie coż to bardzo delikatna kwestia. wiadomo, że jak ktoż zdradza (hipotetycznie) to się raczej sam nie przyzna. dlatego w tej kwestii wiele par może mieć ograniczone zaufanie.

TM
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

[usunięto_link] wrote:

proponuję innowacyjne rozwiązanie… obicie ryjka mitomanowi i zmuszenie go siłą do odszczekania wszystkiego co naopowiadał. ale ja się wulgarna zrobiłam… 🙄

Obicie ryjka!!!To dobre- bo jak mawial jeden ZOMO-wiec (cyt) Bicie niejednemu pomoglo!!! Trzeba WYBIC TAKIEMU Z GLOWY co nieco!!!To znakomita recepta=- zaloze sie ,ze po takiej kuracji odwykowej odechce sie intrygantowi glupich (nazwijmy to umownie) ZARTOW!!!! 😈 👿 😈 👿 ❗

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

metody silowe jakos najszybciej trafiaja ;p mniej skomplikowana informacja jest szybciej przetwarzana!! 😀

zxcvbnm
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 51
    • Stały bywalec

@daniel1618 wrote:

co mam zrobic aby odzyskac zaufanie dziewczyny która je straciła z powodu ze ktos jej naopowiadał głupot ze mam inna na boku co było nieprawda ciagle bruzdził ze chodze z innymi i obsciskuje sie z nimi itp itd a ja byłem bezradny bo ona wszystko dusiła w sobie ale w koncu wybuchła a ja niewiedziałem o co jej chodzi!!!! zerwała a ja chce do niej wrucic!!!!prosze o pomoc!!! 😥 🙁 [url][/url][/list]

Nie byla Ciebie warta skoro slucha to co maja inni do powiedzenia nie konfrontujac tego z Toba. Znajdz sobie inna …

zxcvbnm
    Member
    • Odp.: 51
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

metody silowe jakos najszybciej trafiaja ;p mniej skomplikowana informacja jest szybciej przetwarzana!! 😀

Najlepiej zalatw to jak facet, o nic nie pytaj faceta tylko od razu zastosuj srodki silowe tak profilaktycznie, dopiero potem zadawaj pytania.

krolewna
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 27
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Spotkajcie się we trojkę i skonfrontujcie relacje.
    I błagam: używaj znaków interpunkcyjnych.

Taa z takich spotkań można dużo wniosków wyciągnąć i lekcji na przyszłożć 😀

najmarniejszy
    Member
    • Odp.: 70
    • Stały bywalec

Jeżeli wiesz kto to rozgadywał to załatw z nim sprawę BARDZO konkretnie.

Co do dziewczyny to spotkaj się z nią spójrz jej w oczy, zrób grobową minę i powiedz, że to wszystko jedno wielkie nie prawdziwe g***** a jak wierzy jakiemuż pier****** chu****** a nie tobie to może i dobrze zrobiła, że zerwała. Ja bym tak zrobił.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " kobiety pomuzcie co mam robic!!!!"

Przewiń na górę