- AutorOdp.
- 23 lipca 2008 at 18:37
WITAM
Jestem z facetem, który jest zawodowym żołnierzem. Chciałabym nawiązać kontakt z innym kobietami wojskowych w celu wymiany informacji, plotkowania o nich itd.
24 lipca 2008 at 09:03witam,ja tez jestem z zawodowym zolnierzem,tylko jestem z wpj lubuskiego 🙂
24 lipca 2008 at 09:12i witam, faceci tez tu sa:)i to mundurowi:)))super
31 lipca 2008 at 09:20może niepotrzebnie się wcinam, bo dożwiadczenia w tej kwestii nie mam, ale to musi byc straszne, szczególnie jak facet jest skoszarowany i nie widzimy go przez parę tygodni..
1 sierpnia 2008 at 08:38juz przywykłam do tego, że nie widzimy się codziennie, a nawet pare miesięcy czasami. Cóż taki zawód.
1 sierpnia 2008 at 11:56[usunięto_link] wrote:
może niepotrzebnie się wcinam, bo dożwiadczenia w tej kwestii nie mam, ale to musi byc straszne, szczególnie jak facet jest skoszarowany i nie widzimy go przez parę tygodni..
ja też bym nie chciała.. ale on wiedział jak będzie i dziewczyna, żona też.. jeżli są szczężliwi w takim związku to super 🙂 ja bym nie wytrzymała 😛 tak więc podziwiam 😛 a zresztą gdyby każda tak patrzyła jak my to albo by nie było wojskowych albo byliby wszyscy samotni 🙂
18 sierpnia 2008 at 09:36no a ja jakos nie moge narzekac,moj ma tez duzo czasu wolnego,nie raz bylo tak ze dwa dni poszedl do pracy i mial tydzien wolnego,teraz ma urlop prawie 1,5 miesiaca,chociaz potem wyjedzie na dwa miesiace w gory no ale coz taka praca nic sie na to nie poradzi,wiadomo ze bedzie sie tesknic ale bardzo mile bedzie powitanie zawsze tak jest:):)a tymbardziej teraz jak bedzie wyjezdzal to brzuszka jeszcze nie bedzie widac a jak wroci to zobaczy mnie z brzuszkiem:):):)bo juz dzidzia urosnie:)
15 lutego 2009 at 17:03Moj szwagier jest żołnierzem w Leznicy.Reszta męskiej rodziny w zakątkach Polski 🙂 Pochodzę z rodziny krwisto wojskowej 🙂 Czasami żmieję się że urodziłam się w koszarach 😉
- AutorOdp.