- AutorOdp.
- 24 marca 2007 at 12:12
Bardzo mnie ciekawi co Panowie sądzą o kobitkach w okularach? Czy wogóle zwracają na nie uwagę?Panowie wypowiedzccie się! Panie też niech się wypowiedzą jak to jest być okularniczką.
24 marca 2007 at 15:15Nosiłam przez kilka lat okulary, teraz mam tak dużą wadę, że noszę soczewki, są o niebo lepsze. Jeżli okulary są dobrane fajnie do osoby, temperamentu itp. to ok. spotkałam się często z taką opinią u mężczyzn, że kobiety w okularach sa intrygujące, inteligentne, dodają jej uroku. Myżlę że cos w tym jest. Nawet ostatnio zastanawiam sie czy nie nosić „zerówek”. Bo moje -5 dioptrii to już duże denka od butelek, a to nie wygląda tak fajnie.
28 marca 2007 at 12:17Ja nosiłam okulary 2 lata. Dalej powinnam ale przestałam sama nie wiem dlaczego. Może włażnie dlatego bo nie czułam swojej atrakcyjnożci 😀 , ale i tak miałam powodzenie 😀
29 marca 2007 at 09:32„Tylko czasem przy tablicy,
wiosną jakiż okularnik,
skradnie swej okularnicy pocałunek…. ” Nawet Agnieszka Osiecka pisała o „okularnikach”Teraz mamy taki wybór oprawek i szkieł ze okulary mogą być wielką ozdobą.Pozatym uważem ze ludzie w okularach wydają się mądrzejsi i budzią większe zaufanie,poponieważ niegdyż okulary to rekwizyt uczonych profesorów i doktorów hih hih hi
Ja jestem jak najbardziej na tak do okularów.
Każdy w nich może super wyglądać to kwestja doboru oprawek i makijażu do nich.2 kwietnia 2007 at 14:12to czy kobieta w okularach jest atrakcyjna zalezy tylko i wyłącznie od niej. od sposobu bycia i tych innych kobiecych aspektów. Nie jest regułą to, że kobieta noszaca okulary jest nieatrakcyjna, to jakies dziwne pomówienie 😉
2 kwietnia 2007 at 15:15.fff
2 kwietnia 2007 at 15:18nosze okulary od ponad 20 lat. nie stac mnie na laserowa korekte wzroku bo dawno bym sie jej poddala. nigdy nie uwazalam ze kobieta moze byc bardziej atrakcyjna w okularach – bzdura. ale moze dla tego ze nosze i nie jest to nic przyjemnego.
kobiety ktore kupuja okulary „zerowki” bo taki maja kaprys uwazam za … ech zostawie to dla siebie.
przede wszystkim koszt okularow jest kolosalny dla przecietnego dziewczyny srednio zarabiajacej. nie mowie tu o szklach szklanych bo to meczarnia dla nosa (15 lat takie nosilam) tylko o plastich i w miare ladnych oprawkach.2 kwietnia 2007 at 17:04okularki są super!!! Bardzo mi sie podobaja kobiety w LADNYCH okularach, ja na szczescie mam sokoli wzrok i ich nie potrzebuje ale na pewno, kiedy bede miała jakis przypływ gotówki skusze sie na „zerówki” np. w kolorze bordo 😆 😆 😆 Dlaczego xyz uwazasz ze to głupota kupowac takie okulary??? Ja bym traktowała „zerówki” jak dodatek podkreslający moj charakter, a jak mi ma to jeszcze dodac uroku – to dlaczego nie!!! 😆
3 kwietnia 2007 at 08:42no wlasnie sokoli wzrok – marzenie.
gdybys w dziecinstwie przechodzila to co 90 % okularnikow to w zyciu tak dla kaprysu nie nosilabys okularow.
okulary to moja pieta achillesowa.
czy okulary dodaja charakteru? tzn jakiego? chcesz czuc sie powazniej? niby sekretarka? hmm no mnie osobiscie bardzo ciezko zrozumiec ciebie. tak jak tobie mnie.
mozna dodac sobie uroku teraz w wakacje noszac okulary od slonca. a ja takich nie moge nosic bo musze miec swoje lecznicze. tzn moge sobie oczywiscie zrobic takie od slonca lecznicze ale mnie na nie nie stac bo to polowa wyplaty mojego meza.3 kwietnia 2007 at 08:43zreszta na litosc ladne oprawki kosztuja od 150 zl do uhuhu i jeszcze troche.
jak na dodanie charatkteru to duza suma. nielepiej zainwestowac w cos innego?7 czerwca 2007 at 09:55ja noszę okulary od dziecka ale nie amm kompleksów z tego powodu. Teraz kobiety sobie specjalnie kupują aby wyglądać lepiej.
7 czerwca 2007 at 16:16ja tam bardzo lubie swoje okulary i oprawki
uwazam ze dobrze dobrane okulary dodaja osobowosci!!
8 czerwca 2007 at 09:57Niektóre kobitki nawet lepiej wyglądają w okularach niż bez 😉
Uważam,że najważniejsza jest kwestia dobrania odpowiednich oprawek i można wyglądać na prawdę stylowo i seksownie w okularkach 🙂
Ja nie nosze 😉9 czerwca 2007 at 19:41A ja noszę okularki i mam idealnie dobrane oprawki więc wyglądam zalotnie i
słodko, mojemu chłopakowi okularki nie przeszkadzają 🙂10 czerwca 2007 at 00:24W okularkach ponoć wygląda się inteligentniej… chyba sobie sprawię szkiełka 😆
- AutorOdp.