- AutorOdp.
- 20 grudnia 2006 at 09:03
Pewnie juz po kolacji, ale moze przyda sie na przyszlosci: np panierowane pieczarki, do tego salatka z fety i tosty albo kurczak w sosie curry posypany prazonymi migdalami podawany z ryzem 馃檪
4 czerwca 2007 at 13:45nei chodzi mi o kolecje we dwoje , smiece, muzyka, romantyczne chwile.
zwykla kolacja. jak ona u was wyglada. no bo chyba nie opychacie sie co wieczor kanapkami czy pizzaco jecie?
5 czerwca 2007 at 12:09ja tam jem kanapki 馃檪 na kolacje lubie je 馃檪 albo sobie cos podsmarze albo tosty czasami jaka偶 pizza albo ajkas kie艂baska na gor膮co albo sma偶ona:)
16 lipca 2007 at 06:47jej! strasznie tlusto! ja tez lubie tosty, ale staram sie ograniczac topiony zolty ser bo to kaloryczna bomba. rzeczywiscie na tym [usuni臋to_link] jest sporo przepisow, cos dla siebie znalazlam. i zaczerpnelam pomysl na tosty z owocami mmmm mmmm 馃榾
16 lipca 2007 at 11:16U nas kolacje wygl膮daj膮 r贸偶nie. Czasami s膮 to kanapki, pizza, tosty z szynka i 偶贸艂tym serem. To co jest w lod贸wce to si臋 robi 馃槅
26 lipca 2007 at 09:20Hmm.. kolacja. Nie wiem co bedzie po slubie i wyprowadzce na swoje.
Jak na razie byly pienia偶ki, to wystarczala sa艂atka grecka.
Tosty z serem, cebula i mieskiem plus jakies pikantne przyprawy – mniam, do tego sos ostro kwasny, bomba.Kanapki tez sie zdarzaja, przeciez to latwe szybkie. Mo偶e czasami te偶 sos pomidorowy i makaron.
6 stycznia 2008 at 19:42Kolacje bywaj膮 r贸偶ne: szczerze m贸wi膮c nie obchodzi mnie, czy wypada to je偶膰 na wiecz贸r, czy rano. Cz臋sto s膮 to mimo wszystko kanapki. Poza tym zapiekanki w jajku, warzywka, duuu偶o sa艂atek, ry偶u i ryb. Og贸lnie pycha 馃檪
Id臋 na kolacj臋:)6 stycznia 2008 at 21:58A ja na taka kolacyjke(chociaz przy moich zdolno偶ciach kulinarnych nie porywalabym si臋 na cos takiego)przygotowa艂abm spagetti 馃檪 makaron gotowy,sos 艂owicza gotowy,a danie jest pyyyyszne 馃榾 jednak nie uznaj臋 zasady przez 偶o艂膮dek do serca,bo nie mam szans 馃槅
7 stycznia 2008 at 07:01[usuni臋to_link] wrote:
jednak nie uznaj臋 zasady przez 偶o艂膮dek do serca,bo nie mam szans 馃槅
Ja owszem, bo m贸j m臋偶czyzna m.in. t膮 drog膮 mnie w sobie rozkocha艂 馃槈
A co do kolacji we dwoje najfajniej jest co偶 pichci膰 razem 馃槈 Wtedy omija si臋 wpadki typu ” ale ja tego nie lubie” lub „nie jadam tego” lub „wol臋 mniej lub bardziej wysma偶one” 馃槈 Co do wybrania potrawy to chyba najmniejszy problem, bo jest przecie偶 tyle mo偶liwo偶ci 馃槅
- AutorOdp.