- AutorOdp.
- 16 lipca 2009 at 19:54
bizuteria ładna, ale mi przydałby się ten stojak. Wreszcie zapanowałby porządek na mojej toaletce.
Czy mozesz napisac gdzie można kupić taki stojaczek?17 lipca 2009 at 01:18Oczywiżcie 🙂 Ten stojak to zwyczajny stojak na płyty CD. Coż w tym stylu myżlę, że jest w każdym sklepie komputerowym 😀 Mam dwa i żaden niepotrzebny jako, że nie mam żadnych płyt, więc używam do ekspozycji moich cacek 🙂 Ot i cała filozofia, pozdrawiam 🙂
17 lipca 2009 at 09:40Bardzo ładne i ciekawe! Naprawdę super-zwłaszcza te w kolorystyce przezroczysto-czarnej i te z turkusowym!
Jak chcesz je posprzedawać i zarabiać to wystaw na allegro-są tam dziewczynyco wystawiają biżuterię swojej roboty! A ta Twoja naprawdę zwraca uwagę!
17 lipca 2009 at 10:01Dziękuję 🙂 Wystawiłam cały ten zestaw na allegro całożciowo od 1zł. Zobaczymy co wyjdzie. Na innym forum też pytałam o opinie i szczerze mówiąc troche po mnie pojechały kobiety. No ale nie każdemu w sumie musi się podobać. Pozdrawiam 🙂
17 lipca 2009 at 13:08[usunięto_link] wrote:
Oczywiżcie 🙂 Ten stojak to zwyczajny stojak na płyty CD. Coż w tym stylu myżlę, że jest w każdym sklepie komputerowym 😀 Mam dwa i żaden niepotrzebny jako, że nie mam żadnych płyt, więc używam do ekspozycji moich cacek 🙂 Ot i cała filozofia, pozdrawiam 🙂
Ot, jakie proste a funkcjonalne!
Dzięki za info.Trzymam kciuki z tym allegro.
20 lipca 2009 at 14:51Bardzo ladne kolczyki, ja bym je wstawila na allegro na sztuki a nie jako calosc.:)
20 lipca 2009 at 14:54Niedługo szykuję kolejny zestaw i ten już na pewno porozbijam na kilka mniejszych zestawów 🙂
20 lipca 2009 at 14:57A tym ze na innym forum ktos krytykowal Twoje kolczyki to sie nie przejmuj. Ludzie na poziomie nie krytykuja na publicznym forum, zla opinie powinni zostawic dla siebie.
Pozdrowionka20 lipca 2009 at 14:59Kup sobie na allegro szablon graficzny kosztuje ok 2,50 zl to poprawi sprzedaz i wystawiaj pojedynczo lepiej na tym wyjdziesz
20 lipca 2009 at 15:59Dziękuję za rady, na pewno z nich skorzystam 🙂
Pozdrawiam5 sierpnia 2009 at 19:53Przy okazji, widzę że masz talent i lubisz tworzyć, kolczyki mi się bardzo podobają ale z mojej stronu mogę Ci tylko poradzić udział w konkursie;D Redd’s teraz organizuje taki jeden, szczegóły na kreacjeredds.pl, można się sprawdzić i wygrać ciekawe nagrody:)
4 września 2009 at 19:15Niektóre naprawdę żwietne 🙂
25 września 2009 at 21:59super te kolczyki i to jeszcze sama robiłaż 🙂 wiecie co ja chyba też spróbuję w końcu jak byłam mała to zbierałam koraliki i robiłam z nich naszyjniki i bransoletki 🙂 może mój ukryty talent gdzież we mnie drzemie 😆 😆 tylko powiedzcie mi skąd bierzecie materiały aby takie cudeńka powstały??
26 września 2009 at 08:09Z allegro 🙂
Na priv mogę Ci podać namiary na dobrego sprzedawcę półfabrykatów żeby nie było, że tutaj go reklamuję 🙂8 października 2009 at 16:49Twoje kolczyki bardzo mi się podobają. Nie przejmuj się złożliwymi uwagami forumowiczek, na pewno zazdroszczą:) Jak na początek, to co zaproponowałaż jest rewelacyjne. Ja osobiżcie gustuje w złotej i srebrnej biżuterii i najczężciej korzystam z oferty sklepów internetowych. Przytłaczają mnie kolejki i niemiłe ekspedientki w normalnych sklepach z biżuterią. Z tej racji często trafiam w Internecie na sklepy z biżuterią robioną ręcznie i uwierz mi to co nam tutaj pokazałaż jest żwietne !
- AutorOdp.