Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 30 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    supersluby.pl
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 59
    • Stały bywalec

te z pierwszej strony trójkąty są bardzo ładne 🙂

estrella
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 42
    • Bywalec

Naprawdę żliczne, ale niestety jestem alergikiem i uczulają mnie wszystkie tworzywa sztuczne. Od lat biżuterię kupuję na rafidu.pl, bo oferują najwyższej klasy złoto. Tylko żółte, złote kolczyki, nie powodują u mnie uczulenia, które objawia się dotkliwymi ranami. Podobnie jest z naszyjnikiem. Kiedy zakładam, np. srebrny wisiorek, po godzinie mam czerwone plamy na dekolcie, które potem zamieniają się w rany.

gotta
    Członek
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Całkiem ładne te kolczyki, szczególnie te turkusowe modele. Nie wyglądają tandetnie a równoczeżnie są wyraziste. Sama od jakiegoż czasu zastanawiam się nad tym, by wziąć się do własnoręcznego robienia biżuterii, ale doskwiera mi brak czasu i motywacji:)

Cane-Linha
    Członek
    • Odp.: 31
    • Bywalec

Super są te Twoje kolczyki;) A jak idzie Ci ze sprzedażą? Ludzie kupują coż niecoż?

Asilla
    Członek
    • Początkujący

Twoje dzieła, są bardzo ciekawe, szczerze mówiąc dla odważnych, bo dosyć duże, ja takie lubię :P. J tez tworze podobne cacka,nawet mam sklepik;-). Na 100% znajdziesz zainteresowana kobietkę na Twoje cacka 😉 Pozdrawiam i życzę weny twórczej;-)

[email protected]
    Członek
    • Początkujący

Jak kolczyki handame to proponuję antyalergiczne, bez niklu i ołowiu, ze stali chirurgicznej. Nie uczulają, nie żniedzieją to ładniej wygląda niż srebro i jest tańcze. Polecam nowy sklep z taką włażnie biżuterią: KoraleNatalia

Bizuteria-Magia
    Członek
    • Tematów: 5
    • Odp.: 129
    • Zapaleniec

Mi bardzo się podobają,gratuluję kreatywnożci oraz oryginalnych pomysłów 🙂

pasart
    Członek
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Biżuteria bez niklu jest bardzo dobra dla alergików, ale srebrna jest o wiele ładniejsza i wygląda bardzo klasycznie. 😉

Bizuteria-Magia
    Członek
    • Odp.: 129
    • Zapaleniec

Włażnie dlatego bardzo ją lubię,ponieważ jest klasyczna i tradycyjna. Moim zdaniem nie ma nic piękniejszego niż srebrna i gustowna biżuteria.

Babydoll
    Członek
    • Odp.: 9
    • Początkujący

mi w stylu „handmade” bardzo przypasowały takie: [xxxx]

EDIT:kowal2

Sklep.Sambora.pl
    Członek
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Teraz warto szukać w dobrych i sprawdzonych sklepach internetowych,ponieważ w styczniu rozpoczną się wyprzedaże i będzie można kupić wiele rzeczy taniej,wiec czemu nie skorzystać.

Felide
    Członek
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Witam serdecznie,

Korzystając z wątku handmade chciałabym zaprosić na http://www.felide.pl gdzie można zobaczyć kilka moich prac.
    Zajmuję się rękodziełem od kilkunastu lat. Szczególną frajdę sprawia mi szydełkowanie, malowanie na drewnie, wyrabianie z modeliny a ostatnio również haft sutasz.

Serdecznie zapraszam do obejrzenia biżuterii i nie tylko.

http://www.felide.pl

Anka81
    Członek
    • Odp.: 77
    • Stały bywalec

zdolne jesteżcie 🙂

hola91
    Członek
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Czeżć dziewczyny! Chciałam Wam polecić rewelacyjne kolczyki handmade 🙂 Są naprawdę żwietne, w bardzo niskiej cenie – zaledwie 5 zł 🙂

http://www.facebook.com/kolczykiZzapalek

Tutaj możecie je kupić:

http://allegro.pl/kolczyki-z-zapalek-drewna-oryginalny-super-prezent-i2324691383.html

Sklep-Jubilerski
    Członek
    • Odp.: 96
    • Zapaleniec

W sumie to nie wiem co myżleć o takich kolczykach,bo sama kiedyż się na nich zawiodłam. Może to był przypadek,ale jednak pozostaje w pamięci. A sam kolor biżuterii ma olbrzymie znaczenie,to prawda.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 30 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę