• Autor
    Odp.
  • ZuzkaZ
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 91
    • Stały bywalec

co sadzicie o zabudowie firmy Komandor? Ogladalam w necie ich realizacje i oferte i wygladja super te szafy, garderoby… Ma ktos?

betty80.80
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

Ja mam na poddaszu zrobioną sypialnie i pokoj garderobiany 😀
    Podzielilismy cala przestrzen na pol scianka w zabudowie Komandora wlasnie, takie duze przesuwne drzwi (z lustrem). Podpowiedzieli mi wlasnie taki pomysl projektanci z firmy.

Bardzo jestem zadowolona z tego rozwiazania 😀

Atlantic Polska
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 55
    • Stały bywalec

Z Komandorem jest jak z Adidasem. Jeżli masz buty sportowe Pumy czy Nike i tak każdy mówi, że masz „adidasy”. Jeżli masz szafę suwaną czy to małego, lokalnego rzemieżlnika czy znanej firmy i tak masz „komandora” 😆

Mandarynka
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 244
    • Zapaleniec

Bo to już jest po prostu klasyk ;).

tabletka
    Member
    • Odp.: 211
    • Zapaleniec

Ja zachorowałam na taką szafę. Nie wiem czy jeszcze w tym roku uda mi się plan zrealizować ale chcę dzięki takiej zabudowie powiększyć mieszkanie. I znów ilożć sposobów proponowanych rozwiązań może przyprawić o ból głowy.
    Jeżli chodzi o wykonanie, to owszem widziałam ogłoszenia typu ” robię szafy komandor” ale jednak wolę mieć coż, co jest na gwarancji i w odpowiedniej jakożci. Już ja znam kilku super fachmenów. Jest takie powiedzenie, że biednego na tanie rzeczy nie stać.

jagoda4
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 863
    • Zasłużony

Ja też chciałam taką szafę,już nawet był facet zrobić wymiary.Pokazał całą ofertę i super,ale koszt był wysoki.Nie wiem czy poczekać czy szukać taniej.Może macie jakież namiary na jakąż firmę w umiarkowanej cenie i dobrej jakożci?

tabletka
    Member
    • Odp.: 211
    • Zapaleniec

Ale miałaż wycenę z Komandora czy innej firmy? Możesz widełkowo powiedzieć ile ci wyszło i jakie wypełnienie wybrałaż?

Americana
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 24
    • Bywalec

Mam dwie ich szafy. Wyszło raczej drogo, ale na pewno są warte swojej ceny. Ja bym poleciła. Stoją 7 lat i nadal jak nowe.

Spinor24_pl
    Member
    • Odp.: 110
    • Zapaleniec

Z tego co można przeczytać,to jakożciowo prezentują się bardzo solidnie,nie wiem jak z wyglądem- pewnie kwestia naszego gustu. Możecie wstawić jakież przykładowe zdjęcia?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " KOMANDOR ?"

Przewiń na górę