- AutorOdp.
- 30 marca 2008 at 19:45
Jestem zaproszona na komunię młodszego brata mojego chłopaka.
I stąd moje pytanie?
Jak powinnam się ubrać?
Nie mam pojęcia 😛 Doradźcie cos dziewczyny!31 marca 2008 at 09:11napewno elegancko bo przeciez nie pojdziesz w dzinsach i bluzie?to chyba sama powinnnas wiedziec?
31 marca 2008 at 09:28dokładnie… na takie okolicznożci to elegancko.. może jakaż jasna garsonka?
31 marca 2008 at 12:58bez przesady.
garsonka?!!! 😯moj mlodszy brat ma w tym roku komunie. ide…zaleznie od pogody…albo w casualowej, bialo-czarnej sukience przyominajacej nieco szmizjerke lub w satynowej kiecce we wzorki, ktora ma dlugie rekawy.
zadnych garsonek wkladac nie zamierzam. nie mam czegos takiego w szafie, a na dzwiek lowa „garsonka” nawet mojej mamie chce sie smiac.
31 marca 2008 at 14:50No pewnie, ze elegancko!
Co to w ogóle za pytanie.. W bravo nie napisali jak należy sie ubrać do kożcioła??31 marca 2008 at 15:40[usunięto_link] wrote:
No pewnie, ze elegancko!
Co to w ogóle za pytanie.. W bravo nie napisali jak należy sie ubrać do kożcioła??ale po co od razu zaczepki?
Ja bym założyła jakąż ładną i elegancką sukienkę.31 marca 2008 at 15:49[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
No pewnie, ze elegancko!
Co to w ogóle za pytanie.. W bravo nie napisali jak należy sie ubrać do kożcioła??ale po co od razu zaczepki?
Ja bym założyła jakąż ładną i elegancką sukienkę.To nie zaczepki, dziwie sie po prostu jak mozna pytac o cos takiego..!!
Ps. May, jak nie masz sukienki to moga byc nawet czarne spodnie (na kant bądz w biale paski np) i jakas bluzka kremowa..[/quote]
31 marca 2008 at 19:52No matko kochana wiem raczej ze sie nie chodzi w dzinsach i bluzie ;/
a bravo girl raczej nie czytuję wiec nie wiem co oni tam piszą.
słowo garsonka powoduje ze chce uciekać.
Tez własnie myslałam o spodniach na kant jakiż.
Dzięki dziewczyny 😉 - AutorOdp.