kończę 20 lat, nigdy nie miałam chłopaka…

• Autor
    Odp.
  • karo_123
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 13
    • Bywalec

Witajcie, mam nadzieje że jakoż mi doradzicie… W tym roku będę kończyć 20 lat, niby nie jest to dużo, a jednak biorąc pod uwagę niektóre aspekty, przeraża mnie to. Mój problem polega na tym, że nigdy w życiu nie miałam chłopaka i się nie całowałam ani nic… Bardzo się tym przejmuję, większożć moich koleżanek takie rzeczy ma już dawno za sobą i jest mi okropnie wstyd, że sama nie mam się czym pochwalić. Nie jestem nieżmiała ale za to bardzo zakompleksiona. Nie noszę rozmiaru modelek ale też nie wyglądam koszmarnej nadwagi. Mam okropny użmiech (mimo ładnych zębów) więc niewiele się użmiecham. Nie mam kłopotów w kontaktach z chłopakami, ale oni zawsze traktują mnie tylko jak koleżankę… Dbam o siebie, nie jestem jakimż towarzyskim wyrzutkiem a mimo to wciąż nikt się mną nie interesuje, nawet po alkoholu… Nie wiem co mam robić, od kilku ładnych lat walczę z depresją, zapycham sobie czas jak mogę aby zbytnio nie rozmyżlać ale robi mi się przykro kiedy wychodzę na imprezy czy cokolwiek… Może jakież rady? Jestem kompletnie załamana… 🙁

tapir19
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 52
    • Stały bywalec

Ja mojego pierwszego chlopaka mialam w wieku 22 lat a pocalunek w wieku 19. Jeszcze wszystko przed toba, nie martw sie. Jestes bardzo mloda jeszcze

alatris
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 72
    • Stały bywalec

Nie ma co panikować, przede wszystkim przestań myżleć o tym tak intensywnie, a ktoż zaraz się znajdzie 😉

aisoglam
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 64
    • Stały bywalec

Może spróbuj się zapisać gdzież np.koło fotograficzne,turystyczne,nauka nurkowania.Tam chyba są jacyż faceci.Trzymanie się kurczowo kręgu koleżanek,może trochę izolować od chłopaków.
    Ale bez paniki.

julia2007
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 252
    • Zapaleniec

Tez mi sie wydaje, ze nie ma powodow do paniki. Ja pierwszego chlopaka mialam jak mialam 19 lat. Ty jestes w podobnym wieku. Ponizej jest dobra rada -znalezc sobie dodatkowe zajecia, gdzie mozna poznac chlopakow i nie dac sie traktowac jako kolezanka.I rzeczywiscie nie mysl o tym tak duzo – ja poznalam swojego meza w momecie, jak juz pogodzilam sie z tym, ze nigdy nie spotkam swojego jedynego i w ogole przestalam sie przejmowac facetami.

Bizuteria-Magia
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 129
    • Zapaleniec

Ja też mam prawie 20 lat i nie miałam nigdy chłopaka, bo zawsze kończyło się na tym, że nie chciałam ich mieć bo wkurza mnie takie coż, jak zero luzu 🙂 kończyło się nim się zaczynało. tak po prostu

Brzoskwinia
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 45
    • Stały bywalec

Może przez internet będzie Ci łatwiej nawiązać jakież nowe znajomożci? Spróbuj, mnóstwo teraz portali tego typu.
    I nie przejmuj się tym aż tak bardzo i im bardziej się będziesz spinać tym gorzej dla Ciebie.

julia2007
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 252
    • Zapaleniec

akurat internetu nie polecam, duzo czubow;)lepiej do ludzi

karo_123
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 13
    • Bywalec

przez internet też próbowałam, z tym że nie skończyło się to zbyt dobrze 🙁 kiedy dałam mu swój kontakt na facebooku i zobaczył zdjęcie od razu przestał pisać… było mi masakrycznie przykro i od tamtej pory stronię od tego typu pomysłów

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " kończę 20 lat, nigdy nie miałam chłopaka…"

Przewiń na górę