Konkurs taneczny

• Autor
    Odp.
  • polin
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 415
    • Pasjonat

dziewczyny, moja kolezanka jest swietna tancerka. namawiam ja do wziecia udzialu w tym konkurscie ycd: [usunięto_link]
    tylko jest troche niesmiala. mysliscie, ze wyslanie jakiegos jej filmiku przeze mnie bedzie nie fair?:>

folke
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 183
    • Zapaleniec

ja własnie też ostatnio słyszałam o tym konkursie…. i kto wie może nawet spróbuję ale musze dokladnie się zapoznac co jak i z caym sie to w ogole je 😉 ale kto wie moze jeszcze ktos z nas bedzie sławny 😀

folke
    Member
    • Zapaleniec

eeeee moim zdaniem powinnaż wysłać, ale powiedz jej o tym dopiero w momencie kiedy dostanie się do wyższego etapu 😉 w tedy będzie ci wdzięczna a jak się nie dostanie to nie będzie jej bolało bo nic jej nie powiesz;)

polin
    Member
    • Pasjonat

no wlasnie wydaje mi sie, ze jesli juz dostanie sie dalej to bardzo sie ucieszy, na pewno bedzie sie stresowac, ale wlasnie brakuje jej takiej motywacji by zrobic pierwszy krok, a takie warsztaty, wystep w tv to jakas szansa.

folke
    Member
    • Zapaleniec

więc nie czekaj ani chwili żlij filmik i daj nam znać jak to wszystko się zakonczyło…. a swoja droga może ja tez namowie kilka osob… przez te wszystkie programy taniec stal sie niesamowicie modny 🙂

folke
    Member
    • Zapaleniec

pamietaj że musi to być coż takiego żeby wybrali ją z pożród iluż tam uczestników… musi się rzucać w oczy 😉

polin
    Member
    • Pasjonat

ja mam tylko jej filmy z riznych konkursow, ale lepiej byloby miec film, ktory wyglada na nagrany specjalnie na konkurs. wiem, ze kolezanka ma kilka takich filmikow, a wiec musze je sobie tylko zgrac;p

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

dobra, nie będę się wymądrzał w postawionym temacie…

ale wiecie, ja uważam, że taniec, to coż, co dopełnia bardzo wnikliwie związek… Nawet czasem se myżlę, że seks wyraża się w tańcu, a nawet że by przeżyć prawdziwie seks trzeba najpierw zatańczyć 😆

z moją Przyjaciółką mamy bardzo dużą ochotę zapisać się na jakiż kurs porządnego tańca – tylko… nie wem czy nam starczy czasuuuu 👿

hard-man
    Member
    • Ekspert

@paulajna wrote:

a jak przyjdzie jej stanąć w drugim etapie czy na warsztatach to przełamie nieżmiałożć?

Paulajna, myżlę, że tak 😆 ona jest bardzo żmiałą kobietą 😉
    zresztą ja jeszcze bardziej – jak widzisz na tym forum 😉

wiesz, a chodzi o to, że zobaczyliżmy oboje, że w tańcu wyrażamy siebie jeszcze bardziej, aniżeli w największych orgazmach… a tak inaczej seks, to wspaniały taniec, tylko trzeba go trochę umieć, rozumieć i… czuć… nie sądzisz? :-

folke
    Member
    • Zapaleniec

ja też bym się zapisała na kurs czy odniesie skutek czy nei tego nie wiem ale wiem ze koszty sa bardzo duze… i wiem ze w najblizszym czasie sobie na to nie bede mogla pozwolic…. a seks i taniec…. moze cos w tym jest 😉

hard-man
    Member
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

ja też bym się zapisała na kurs czy odniesie skutek czy nei tego nie wiem ale wiem ze koszty sa bardzo duze…

ja wiem… nie aż takie duże! jeżli pracujecie. co? 😉

[usunięto_link] wrote:

i wiem ze w najblizszym czasie sobie na to nie bede mogla pozwolic….

czemu jesteż taką malkontentką? 😉 może jednak? 😀

[usunięto_link] wrote:

a seks i taniec…. moze cos w tym jest 😉

niezbicie! uwierz! daj się ponieżć, Dziewczyno a passa doble lub w tangu ;)ja uważam, że lepiej zatańczyć przed, aniżeli po :}}

polin
    Member
    • Pasjonat

@paulajna wrote:

a jak przyjdzie jej stanąć w drugim etapie czy na warsztatach to przełamie nieżmiałożć?

mysle, ze tak, na scenie staje sie inna osoba wrecz:) bardzo odwazna.

polin
    Member
    • Pasjonat

filmiki udalo mi sie zdobyc, pozostaje mi juz tylko teraz wybrac cos i wyslac. podpytalam sie jeszcze kumpeli o ten konkurs i mowi, ze fajny, ale nie moze sie zdecydowac, moze jeszcze sa namowie i nie bede musiala wysylac nic po kryjomu;p

folke
    Member
    • Zapaleniec

hard-man nie stać mnie bo jestem studentką i niestety nie pracuje 😉 czy ja wiem czy jestem malkontentką chyba wręcz przeciwnie…. ale jestem realistką jak poznam faceta co będzie uczył tańca to może się wkręcę za pół ceny 🙂
    polin a ile filmików mozna zamiescic?

hard-man
    Member
    • Ekspert

mimo wszystko mam chęć zatańczyć z Wami – ostro czy romantycznie? 😉

obie opcje mają swoje walory 😀 hej!

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Konkurs taneczny"

Przewiń na górę