• Autor
    Odp.
  • polin
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 415
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

ale jak uruchomi się całą lawinę znajomych to też tak może być 🙂

oczywiscie, ze to bardzo moze pomoc, ale jak sie zrobi cos fajnego to i inni to docenia i to bedzie chyba najwieksza satysfakcja 🙂

sultanka
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 280
    • Zapaleniec

no tak by było najlepiej, ale niestety to chyba tak sprawiedliwie nie działa…

Rodzice zawsze zrobią wszytko, żeby dziecko nie doznało zawodu.

polin
    Member
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

no tak by było najlepiej, ale niestety to chyba tak sprawiedliwie nie działa…

Rodzice zawsze zrobią wszytko, żeby dziecko nie doznało zawodu.

troche w tym jest prawdy, ale mimo wszytsko szanse sa spore 🙂

polin
    Member
    • Pasjonat

@Zuziaczek wrote:

ta grupa na nk ma ponad 100tys odwiedzin, a zapisanych do niej jest tez grupo ponad 20tys osob, to jest bardzo duza publicznosc o zmiennym guscie
    wiec statystycznie ma szanse wygrac zarowno kazdy, jak i ze zostanie doceniony kunszt prawdziwych sportowcow

wow, nawet nie zwrocilam uwagi, ze tyle osob bierze udzial w tym konkursie kubusia, takze faktycznie szanse ma kazdy, tak ja piszesz, mozna liczyc na wiele glosow obcych ludzi jak nasza tworczosc wpadnie w oko 😉

polin
    Member
    • Pasjonat

dla uscislenia, nawet nie nasza, a dzieciakow 😉

toskanio
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 153
    • Zapaleniec

Jeżli się podszkolę w grafice to spróbuję – w sieci jest mnóstwo konkursów graficznych, chociaż rzadko można wygrać aż 1000 zeta. Tak czy siak na pewno skorzystam w przyszłożci – o ile tylko utrzymają ten konkurs 😉

karamba88
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 4
    • Początkujący

ja również goraco polecam konkurs NIVEA MĘŻCZYZNA MARZEŃ – żwietna zabawa, a do tego można wygrać porządne nagrody np. iPada, iPoda Nano i aparat Sony Cyber Shot, no i kosmetyki Nivea 🙂

jamajkaa
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 19
    • Bywalec

dziewczyny od nivei – rozumiem bierzecie w tym udział, tak? Na którym jesteżcie miejscu? Bo ja klikam i klikam i klikam, fakt – jest przy tym sporo zabawy, ale wciąż plasuje się na baaardzo dalekiej pozycji w rankingu…

karamba88
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

nie jestem w rankingu jakoż baardzo daleko, może próbuj więcej klikać? 🙂

jamajkaa
    Member
    • Odp.: 19
    • Bywalec

no dobra, jest lepiej, dożć mocno się teraz zaangażowałam kiedy w perspektywie pojawił się wyjazd do spa 😉 przyydałby się w końcu urlop, ojj przydał

H_ulka
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

Raz brałam udział w konkursie, co liczył się ranking i tak nakombinowali, że mnie z pierwszej 3 nagrodzonej wywalili. A graficzne gdzie kaskę można wygrać to lubię.

Nastka111
    Member
    • Odp.: 8
    • Początkujący

karamba ja biorę udział w tym konkursie. Czy jestem daleko – hmmm ciężko mi okreżlić, do pierwszego miejsca sporo brakuje ( ale jak nie zajmie się miejsca na podium to punkty przechodzą do następnego etapu, więc warto już teraz popracować nad 3 turą 😀 ). Ale prawda jest taka, że punkty tu się łatwo zdobywa. No i możliwożć sprawdzenia na którym miejscu jesteż jest mobilizująca i dla mnie konkurs jest dzięki temu bardzo wiarygodny.

PS. A wczoraj kliknęłam w lampkę nocną mojego MM i dał się poznać z zupełnie innej strony ^^ Próbowałyżcie? A może odkryłyżcie też coż fajnego ? 😀

kosmo79
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 291
    • Zapaleniec

Ja bardzo czesto biore udział w konkursach dla mam. Teraz też trafiłam na coż fajnego na babymama.pl
    Polecam Wam dziewczyny

Fabrik_com_pl
    Member
    • Odp.: 43
    • Bywalec

W końcu trzeba się przełamać i spróbować szczężcia,bez tego ani rusz i nigdy niczego nie wygramy. To kwestia przełamania się,potem idzie już z górki. Sama ostatnio zaczęłam brać w nich udział,zobaczymy czy los się do mnie użmiechnie:)

Fabrik_com_pl
    Member
    • Odp.: 43
    • Bywalec

No i już mamy kolejne dwa,dziękuje za adresy bo to dodatkowe atrakcje i korzyżci także dla Użytkowniczek na forum:)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Konkursy internetowe- wierzyć czy nie?"

Przewiń na górę