• Autor
    Odp.
  • Czersi
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 622
    • Zasłużony

Jak w temacie.Czy któraż z Was używała,może polecić?Myżlę o zakupie jakiegoż fajnego zestawu do makijażu z tej firmy,czy znacie może przetestowane sklepy internetowe oferujące takie cudeńka?Ja szukałam i oferta jest naprawdę uboga,czyżby tylko w drogeriach PUPA była dostępna w pełnym asortymencie?

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

masz na mysli te slodkie zestawy-lody, cukiereczki i co tam jeszcze?

parvati
    Member
    • Guru

jak bylam nastolatka uraczono mnie dwoma kompletami pupy-lody i cukierki. w ogole to sie nie nadawalo do uzytku. tylko blyszczyki zuzylam. cienie sie walkowaly, roz przypominal tlusta maz.

od tamtej pory zdarzylo mi sie jeszcze czasem cos pupy kupic. i powiem szczerze: nieszczegolna jest jakosc tych kosmetykow.

poza tym: kupujac taka ozdobna kasetke placisz glownie za opakowanie.
    ja zdecydowalabym sie na nia tylko wtedy, gdybym sama mogla ja poskladac. bo takie gotowe…jak mozesz miec pewnosc, ze np puder bedzie ci pasowal?

rozumiem, ze kusi „powiew luksusu” 😉
    ale moze po prostu zainwestuj w dobre kosmetyki ze sredniej polki i tyle.

Czersi
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 622
    • Zasłużony

A jest wżród jakichż firm możliwożć złożenia samemu takiego zestawu?To byłoby super.W sumie w inglocie sama wybierałam sobie cienie,ale tylko cienie,nic więcej.A chciałabym mieć zestaw podręczny do torebki jak wychodzę gdzież na dłużej czy wyjeżdżam-zajmuje mało miejsca i jest poręczny.Kosmetyki,których używam w domu są włażnie ze żredniej półki typu wyżej wspomniany inglot,rimmel,l’oreal.Tylko w podkład inwestuje więcej pieniędzy.Nie napotkałam jednak na tego typu zestawy z tych włażnie żrednich firm,a co do wyglądu to jestem estetką i chciałabym żeby to się dobrze prezentowało,ale wygląd musi iżć w parze z jakożcią.
    Cóż,chyba po prostu pochodzę po drogeriach i popytam o takie zestawy,może robią to na zamówienie.

parvati
    Member
    • Guru

artdeco swojego czasu mialo takie zestawy do skladania.

ja tez jestem estetka.
    dlatego preferuje ladna puderniczke w razie potrzeby wyciagnac niz taki zestaw trzymac w torebce.

szczegolnie, ze to sie po prostu nie sprawdza-sypie sie, kolory sie ze soba mieszaja…a ja niekoniecznie lubie jak np szary cien sypie mi sie do pudru.

Blk
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 699
    • Zasłużony

hehe, fajna nazwa firmy… pupa xD

Choko_Jazz
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 88
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

artdeco swojego czasu mialo takie zestawy do skladania.

ja tez jestem estetka.
    dlatego preferuje ladna puderniczke w razie potrzeby wyciagnac niz taki zestaw trzymac w torebce.

szczegolnie, ze to sie po prostu nie sprawdza-sypie sie, kolory sie ze soba mieszaja…a ja niekoniecznie lubie jak np szary cien sypie mi sie do pudru.

Zgodze sie z Toba, tez nie lubie takich „gotowych” zestawow. szlak mnie trafia jak spadnie i wszystko sie wymiesza 😆

Strzala
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 10
    • Bywalec

J apolecam Silk Touch Powder Pupy – żwietny puder rozżwietlajacy do wykończenia makijażu

suonko82
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 14
    • Bywalec

U mnie kosmetyki z pupy są na każdym kroku, ale wiadome czemu 😉 , jeżli chodzi o te komplety hmm nigdy nie używałam , ale co mogę powiedzieć o pojedynczych cieniach czy choćby o lakierach do paznokci…nie zawiodłam się…duże nasycenie barw, trwałożć…pewnie wszystko to zależy od tego jaka mamy cerę( jeżli chodzi o kosmetyki do twarzy) a natomiast lakiery wystarczy jedna warstwa i kolor mamy pięknie nałożony, ogólnie polecam.

KaminskaJoasia
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Nie dziwie sie………….

Rzesy-Sklep_pl
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 142
    • Zapaleniec

Ja tylko raz miałam stycznożć z podkładem tej firmy i był w porządku,cena też mnie nie zaskoczyła,więc myżlę,że warto.

mom1988
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Dzikei

Rzesy-Sklep_pl
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 142
    • Zapaleniec

Daj chociaż znać na forum jak kupisz,napisz jaka jest Twoja opinia i wrażenia na temat tych kosmetyków. Będziemy czekać na Twoją odpowiedź na forum.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Kosmetyki PUPA"

Przewiń na górę