- AutorOdp.
- 11 listopada 2007 at 13:22
Czy już wiecie w czym będziecie się bawić 30 listopada?
Ja na pewno gdzież wychodzę z moim facetem i jeszcze z drugą parą. Prawdopodobnie będzie to jakiż klub, bo na bal to chyba jesteżmy jeszcze za młodzi. A Wy macie już jakież plany? Jak się ubierzecie?
Myżlę nad jakaż suknią- czarną, z dekoltem, długożć- najdłuższa to za kolanka, do tego jakież pantofle, torebeczka, szal.
Niedługo pójdę na „polowanie”. 🙂11 listopada 2007 at 14:12Chyba nigdzie, w każdym razie jeszcze tego nie wiem.
11 listopada 2007 at 14:12Chyba nigdzie, w każdym razie jeszcze tego nie wiem.
11 listopada 2007 at 14:28bez przesady, zeby na potancowe w klubie jakos specjalnie sie stroic.
nie mam takich cisnien.czy gdzies wyjdziem, nie wiem. mam akurat 30 wolne, wiec moze nad czyms pomyslimy.
nie bede nic szczegolnego kupowac-mam bardzo duzo ubran. cos sie wybierze.11 listopada 2007 at 14:28bez przesady, zeby na potancowe w klubie jakos specjalnie sie stroic.
nie mam takich cisnien.czy gdzies wyjdziem, nie wiem. mam akurat 30 wolne, wiec moze nad czyms pomyslimy.
nie bede nic szczegolnego kupowac-mam bardzo duzo ubran. cos sie wybierze.11 listopada 2007 at 14:36Mam w szafie same jeansy… a chyba to by nie było zbyt eleganckie wyskoczyć w takich spodenkach;p
Spódniczki jakież posiadam, ale sukienek okazjonalnych- brak, więc to dobra okazja by się zaopatrzyć. 😉11 listopada 2007 at 14:36Mam w szafie same jeansy… a chyba to by nie było zbyt eleganckie wyskoczyć w takich spodenkach;p
Spódniczki jakież posiadam, ale sukienek okazjonalnych- brak, więc to dobra okazja by się zaopatrzyć. 😉11 listopada 2007 at 15:08my chyba gdzież na rynek 🙂
a jak sie ubieram.. hm… pewnie sobie coż uszyje 😛11 listopada 2007 at 15:08my chyba gdzież na rynek 🙂
a jak sie ubieram.. hm… pewnie sobie coż uszyje 😛11 listopada 2007 at 15:13[usunięto_link] wrote:
Mam w szafie same jeansy… a chyba to by nie było zbyt eleganckie wyskoczyć w takich spodenkach;p
Spódniczki jakież posiadam, ale sukienek okazjonalnych- brak, więc to dobra okazja by się zaopatrzyć. 😉pierwszy raz idziesz na andrzejki do klubu?
przeciez tam nikt nie wyskakuje w kiecach w stylu weselnym czy studniowkowym. dzinsy, topy, stroje jak najbardziej nieformalne…
to wlasnie elegancka kiecka z szalem wygladac bedzie niestosownie.
11 listopada 2007 at 15:13[usunięto_link] wrote:
Mam w szafie same jeansy… a chyba to by nie było zbyt eleganckie wyskoczyć w takich spodenkach;p
Spódniczki jakież posiadam, ale sukienek okazjonalnych- brak, więc to dobra okazja by się zaopatrzyć. 😉pierwszy raz idziesz na andrzejki do klubu?
przeciez tam nikt nie wyskakuje w kiecach w stylu weselnym czy studniowkowym. dzinsy, topy, stroje jak najbardziej nieformalne…
to wlasnie elegancka kiecka z szalem wygladac bedzie niestosownie.
11 listopada 2007 at 16:35Tak, na Andrzejki wychodzę pierwszy raz do klubu. Wczeżniej bywałam na domówkach. 🙂
Mi chodzi o coż takiego> bez reklamy oczywiżcie[usunięto_link]
coż w tym stylu, oceńcie 🙂 czy się nada, bo ja już sama teraz nie wiem, nie chcę się zbytnio wyróżniać 😛
11 listopada 2007 at 16:35Tak, na Andrzejki wychodzę pierwszy raz do klubu. Wczeżniej bywałam na domówkach. 🙂
Mi chodzi o coż takiego> bez reklamy oczywiżcie[usunięto_link]
coż w tym stylu, oceńcie 🙂 czy się nada, bo ja już sama teraz nie wiem, nie chcę się zbytnio wyróżniać 😛
11 listopada 2007 at 16:40Sukienka spodobała mi się.
Ale na imprezę w klubie raczej odradzam. Lepiej założyc dzinsy i jakąż bluzkę 🙂11 listopada 2007 at 16:40Sukienka spodobała mi się.
Ale na imprezę w klubie raczej odradzam. Lepiej założyc dzinsy i jakąż bluzkę 🙂 - AutorOdp.