• Autor
    Odp.
  • Niebo86
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 589
    • Zasłużony

Sukienka spodobała mi się.
    Ale na imprezę w klubie raczej odradzam. Lepiej założyc dzinsy i jakąż bluzkę

popieram 🙂 🙂

Niebo86
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 589
    • Zasłużony

popieram 🙂 🙂

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

oj z elegancja to ma to niewiele wspolnego. okropny ten trojkacik pod biustem. taka pseudoseksowna, malo stylowa tandeta.

w dodatku bardziej mi to pasuje na niezbyt eleganckie wesele.

nie wiem, w jakich klubach bywasz. ale andrzejkowe stroje nie odbiegaja w takich miejscach o tych, ktore dziewczyny wkladaja na zwykle, weekwndowe imprezy.

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

oj z elegancja to ma to niewiele wspolnego. okropny ten trojkacik pod biustem. taka pseudoseksowna, malo stylowa tandeta.

w dodatku bardziej mi to pasuje na niezbyt eleganckie wesele.

nie wiem, w jakich klubach bywasz. ale andrzejkowe stroje nie odbiegaja w takich miejscach o tych, ktore dziewczyny wkladaja na zwykle, weekwndowe imprezy.

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

popieram 🙂 🙂

dokładnie. Do klubu to raczej spodnie i ładny top.

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

popieram 🙂 🙂

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Hmmm… szal,pantofelki…? Bez brawury! Ja wybieram sie na impreze zorganizowana i na pewno nie wbiję się w elegancją kreacje… 😕 Mam zamiar ubrać jeansową mini,legginsy,bluzkę-nietoperzówkę,czarne czułenka w szpic i plastikową biżuterię,czyli stylizuję sie na lata 80 😀 no chyba,ze impreza będzie jednak tematyczna,czyli w stylu hippie to wtedy będę musiała wszystko zmienić 😀

WarnGirl
    Member
    • Guru

Hmmm… szal,pantofelki…? Bez brawury! Ja wybieram sie na impreze zorganizowana i na pewno nie wbiję się w elegancją kreacje… 😕 Mam zamiar ubrać jeansową mini,legginsy,bluzkę-nietoperzówkę,czarne czułenka w szpic i plastikową biżuterię,czyli stylizuję sie na lata 80 😀 no chyba,ze impreza będzie jednak tematyczna,czyli w stylu hippie to wtedy będę musiała wszystko zmienić 😀

lizzy
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 142
    • Zapaleniec

WarnGirl to Ty już masz dokładny plan stroju na Andrzejki?! :O

lizzy
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 142
    • Zapaleniec

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Warngirl to dobry pomysl> ta spodniczka, tylko co będzie jak zacznie padać i pantofelki przemokną…
    Ja mam zawsze czarne wizje:D

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Warngirl to dobry pomysl> ta spodniczka, tylko co będzie jak zacznie padać i pantofelki przemokną…

WarnGirl
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Oczywiżcie 😀 Ja zawsze z góry wiem w co się ubiorę na impreze.Nigdy nie pojawiam się na imprezach w tym samym 😉 Nie mam „imprezowej” bluzki dobrej na każa okazję,tylko zawsze pada kwestia „nie mam w co się ubrać” i kończy się na tym,z mama również dochodzi do takiego wniosku i lądujemy na zakupach 😀 W sobotę byłam na imprezie i już tydzień wczeżniej wiedziałam co sobie ubiorę(mam jeszcze w szafie kilka bluzkek,w których na imprezach mnie nie widzieli 😆 ).Przygotowałam dwa zestawy-na tamta impreze i na Andrzejki,żeby było różnorodnie 😉 Przezorny zawsze ubezpieczony 😀

[usunięto_link] wrote:

Ja mam cały plan ułożony już 😀 Otóż pojadę w kozaczkach,które sobie na miejscu przebiorę 😈 Ostatnio tez miałam taki plan,ale nie wziełam pod uwagę faktu,że na papierosa trzeba będzie wychodzić na zewnątrz więc ciągłe przebieranie butów nie wchodziło w grę,w związku z tym bawiłam się w kozaczkach… Teraz będzie inna sala,ja nie palę już i wszystko się uda 😀 😀 😀

WarnGirl
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Oczywiżcie 😀 Ja zawsze z góry wiem w co się ubiorę na impreze.Nigdy nie pojawiam się na imprezach w tym samym 😉 Nie mam „imprezowej” bluzki dobrej na każa okazję,tylko zawsze pada kwestia „nie mam w co się ubrać” i kończy się na tym,z mama również dochodzi do takiego wniosku i lądujemy na zakupach 😀 W sobotę byłam na imprezie i już tydzień wczeżniej wiedziałam co sobie ubiorę(mam jeszcze w szafie kilka bluzkek,w których na imprezach mnie nie widzieli 😆 ).Przygotowałam dwa zestawy-na tamta impreze i na Andrzejki,żeby było różnorodnie 😉 Przezorny zawsze ubezpieczony 😀

[usunięto_link] wrote:

Ja mam cały plan ułożony już 😀 Otóż pojadę w kozaczkach,które sobie na miejscu przebiorę 😈 Ostatnio tez miałam taki plan,ale nie wziełam pod uwagę faktu,że na papierosa trzeba będzie wychodzić na zewnątrz więc ciągłe przebieranie butów nie wchodziło w grę,w związku z tym bawiłam się w kozaczkach… Teraz będzie inna sala,ja nie palę już i wszystko się uda 😀 😀 😀

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

popieram 🙂 🙂

też to popieram.. jak byż wyskoczyła w takiej sukience to mogłabyż stać się osobą z której można by się pożmiać…

Ja tam nie wiem czy gdzież pójdę.. bo T. ma na drugi dzień zajęcia.. 😕

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Kreacja na Andrzejki 2007 :)"

Przewiń na górę