- AutorOdp.
- 23 stycznia 2011 at 19:59
Witam dziewczęta,
czy któraż z Was ma problem z LOKAMI?
może macie jakiż „złoty żrodek” na to, żeby 1. nie puszyły się, 2. nie łamały się 3. błyszczały się, i po 4. były nawilżone.
Będzie super jak się podzielicie.10 lutego 2011 at 12:41ja używam odżywki z Gliss Kur w spray’u nazywa sie „Total Repair” i jest żwietna jak dla mnie. Mam miękkie i błyszczące loki jednak daję jej dożć dużo na włosy, ale dopiero wtedy widać efekt.
16 sierpnia 2015 at 17:38.
Zapraszam do polubienia fanpage na fb
-najnowsze metody przedłużania włosów,
najnowoczeżniejszy profesjonalny sprzęt dla salonów fryzjerskich
i najlepszej jakożci naturalne pasma włosów
oraz szkolenia z zakresu przedłużania i zagęszczania włosów
[usunięto_link]
Sprawdź koniecznie!
Informacje i konkursy! “ Bądź na bieżąco 🙂
18 sierpnia 2015 at 11:39mój problem jest taki, ze chciałabym miec kręcone włosy, a mam proste jak druty beczy
20 sierpnia 2015 at 12:10Chyba każda z nas chciałaby mieć włosy inne niż te, którymi nas natura obdarzyła.
16 września 2015 at 14:09.
Zapraszam do polubienia fanpage na fb
-najnowsze metody przedłużania włosów,
najnowoczeżniejszy profesjonalny sprzęt dla salonów fryzjerskich
i najlepszej jakożci naturalne pasma włosów
oraz szkolenia z zakresu przedłużania i zagęszczania włosów
[usunięto_link]
Sprawdź koniecznie!
Informacje i konkursy! “ Bądź na bieżąco 🙂
17 września 2015 at 14:34Mam 2 koleżanki, które maj kręcone włosy, jak widzę ile one pożwięcaj czasu na prostowanie to aż mnie ich żal. Ja ma proste jak druty i największym problemem było znalezienie fryzjera, który by je dobrze żcinał.
21 września 2015 at 02:42Moje włosy są falowane i bardzo puszące się. Co polecacie?
21 września 2015 at 12:54do fryzjera polecamy 😉 ja też miałam falowane samej trudno zrobić z tego kręcone.
15 października 2015 at 20:30.
Szybki sposób na zmianę wizerunku i zarobek.
Ja poszłam na wizytę do mojej fryzjerki, która zaproponowała mi sprzedaż moich włosów. Początkowo się zastanawiałam, ale przekonała mnie do tego pomysłu.
Zarobiłam ponad 1500 zł i cieszę się nową fryzurą! Warto. Jeżli chcecie więcej się dowiedzieć, poszukajcie Beauty for You.
Pozdrawiam
22 października 2015 at 09:12[usunięto_link] wrote:
mój problem jest taki, ze chciałabym miec kręcone włosy, a mam proste jak druty beczy
Możesz spróbować albo trwałej, albo babyliss ma takie cudo, które samo nakręca włosy. Dokładnie bierze się pasmo, wciąga włos i pod wpływem ciepła się nakręcają. Mam model curl secret ionic
- AutorOdp.