- Ten temat ma 14 odpowiedzi, 8 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 11 lat, 3 miesiące temu przez
Specjalista Aspazji.
- AutorWpisy
- 16 grudnia 2014 o 10:54 #9254
Jak w temacie, szukam czegoż skutecznego co sobie poradzi z moimi problemami.
Przy okazji mógł by nawilżyć i wygładzić 😉19 grudnia 2014 o 10:12 #198709heh, ja mam dobry krem od sensilisu, zerknij sobie na stronkę: kremynazime.pl – może znajdziesz coż dla siebie? są żwietne, choć nie należą do najtańszych, ale odkąd ich używam pożegnałam się z wieloma problemami
20 grudnia 2014 o 14:58 #198708Na przebarwienia najlepszy będzie krem wybielający ja używam pharmaceris, dobrze nawilża, nadaje się pod makijaż. Jeżeli chodzi o rozszerzone pory, to najlepiej udać się na serię zabiegów do kosmetyczki.
22 grudnia 2014 o 20:29 #198710krem wybielajacy z ziaji lub pharmaceris.
18 stycznia 2015 o 21:07 #198715Wiecie co, zgłosiłam się do akcji „perfekcyjna skóra” na ofemin i się załapałam 😉 Dostałam do testowania krem z Loreala skin perfection i powiem że jestem mile zaskoczona. Juz po tygodniu kolor skóry sie wyrównał i zmniejszyły sie pory. Obiecują że po miesiącu będą już znacznie widoczne zmiany 😉
19 stycznia 2015 o 10:35 #198716A ta akcja to jeszcze jest? też by mi się takie coż przydało 😛 jak coż daj znać czy rewelacyjny! 🙂
19 stycznia 2015 o 19:36 #198717@reddragon wrote:
Wiecie co, zgłosiłam się do akcji „perfekcyjna skóra” na ofemin i się załapałam 😉 Dostałam do testowania krem z Loreala skin perfection i powiem że jestem mile zaskoczona. Juz po tygodniu kolor skóry sie wyrównał i zmniejszyły sie pory. Obiecują że po miesiącu będą już znacznie widoczne zmiany 😉
To jakaż nowożć jest, bo chyba nie widziałam wczeżniej tej linii kosmetyków?
20 stycznia 2015 o 07:43 #198718Wiosenka nie widzę by dalej był, wiecej na ofeminin
Bo to już nie tylko same kremy ale porady i aplikacje 😉
I wg mnie jest genialny 😀Melata, jest to nowożć, nie było jeszcze tej serii na naszym rynku 😉
a z tego co wiem jest i krem i serum21 stycznia 2015 o 11:59 #198719na stronie rossmanna trafiłam na info, ze ta seria dostępna będzie u nich od lutego, chyba się skuszę i kupię 🙂
22 stycznia 2015 o 09:38 #198720No cóż podobno to uwarunkowane genetycznie i cięzko z tym walczyć 🙂
Natomiast polecam mikrodermobrazje u kosmetyczki, kilka zabiegów i widać super efekty!
Poza tym stosowanie domowych sposóbów takich jak tonik z cytryny czy okłady z zielonego ogórka. Trochę cierpliwożci i efekty będą widoczne 🙂24 stycznia 2015 o 12:56 #198721A jeżli chodzi o rozszerzone pory to Rregularnie peelinguj skórę i stosuj kremy o lekkiej konsystencji umożliwiają lepsze oddychanie skóry. Z domowych sposobów, możesz zrobić maseczkę drożdżową: 2 łyżeczki drożdży rozrób z odrobiną mleka na papkę i nałóż na twarz na 15-20 minut. Spłucz letnią wodą.
29 stycznia 2015 o 15:24 #198714@Dorota123 wrote:
na stronie rossmanna trafiłam na info, ze ta seria dostępna będzie u nich od lutego, chyba się skuszę i kupię 🙂
To już niedługo, też chyba sobie kupie.. Wszystko, co nowe strasznie mnie kusi 🙂
@reddragon wrote:
Wiosenka nie widzę by dalej był, tu masz linka do całej akcji http://www.ofeminin.pl/clients/14-Perfekcyjna_skora/
Bo to już nie tylko same kremy ale porady i aplikacje 😉
I wg mnie jest genialny 😀
I jak idzie testowanie? jak się sprawują te kosmetyki?Melata, jest to nowożć, nie było jeszcze tej serii na naszym rynku 😉
a z tego co wiem jest i krem i serum8 lutego 2015 o 08:34 #198712Wiecie co kupiłam sobie nie krem, a serum i jestem bardzo zadowolona. Ma fajną lekką konsystencję, szybko się wchłania. Po nim skóra nawilżona, pory na razie nieznacznie mi się zmniejszyły, ale to może dlatego, że stosunkowo krótko go używam.
13 lutego 2015 o 20:52 #198711ja kupiłam serum i krem bb, pierwsze wrażenie pozytywne bardzo, oba kosmetyki ładnie pachną i mają lekką konsystencję, to lubię 🙂 co do serum to stosuję i czekam na efekty, a bb już pierwszym użyciu przypadł mi do gustu, kolor idealnie się dopasowuje do mojej cery, ukrywa drobne niedoskonałożci, ale nie daje efektu maski na twarzy, bardzo fajny naprawdę 🙂
27 lutego 2015 o 17:22 #198713A jeszcze teraz mi się przypomniało, że przebarwienia Vichy coż ma..
- AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.