- AutorOdp.
- 26 listopada 2006 at 19:16
Chce kupić kosmetyk, który „spali” mi troche tłuszczyku (szczególnie z brzuszka 😕 ), pozbędzie sie cellulitu, wygładzi i ujędrni skórę. Do tej pory używałam serum wyszczuplającego Eveline (ok.14 zł), ale chodź działa skutecznie przeszkadza mi jego zapach i to, że pozostawia lepką warstwę. Czy znacie jakies podobne kosmetyki, które można polecić, a nie mają tych wad co kosmetyk Eveline?
Z góry dziękuję za rady 🙂
Pozdraiwam!27 listopada 2006 at 07:40dobrze ujedrnia mleczko soraya nie jest drogi a dziala
27 listopada 2006 at 18:27dzięki celebrity za odp. Możesz mi podac dokładniejszą nazwę? 😀
19 grudnia 2006 at 19:17moja siostra używa VICHY jakiż tam na poprawienie wyglądu skóry i wyszczuplający. Nie wiem jaka jest dokładnie nazwa, ale rzeczywiżcie jej brzuszek ładnie wygląda 😉
Tylko jest jedno ale…troche kosztuje..19 grudnia 2006 at 19:17Tez jestem zdania, ze sam krem nie wystarcza. Jakby istanial taki specyfik to czy ameryka nadal by byla pelna tych „wielorybow”? Wybaczcie okreslenie, ale wiekszosc wyglada tak na wlasne zyczenie.
12 lutego 2007 at 12:06skuteczne….. coż do wewnatrz, bo cellulit to nie tylko brzydki efekt, ale skótek zmian wewnetrznych i cos od zewnątrz, scrub i krem….polecam, moje gg 5827898
24 lutego 2007 at 21:56nie starczyłoby zycia by wyprobowac wszytskie te kosmetyki 😆
24 lutego 2007 at 22:02Ja polecam plastry wyszczuplająco- antycellulitowe Loreal. Sa naprawde swietne. Cena dożć wysoka( 6 plastrów ok 50 zl), ale stosuje sie je 2-3 razy w tygodniu i naprawde działają. Warto.
6 marca 2007 at 13:08Duzo tańszy jest zel z Avonu , który rewelacyjnie sobie poradził z moim celulitem-Cellu Sculpt Anti-Cellulite. Niedosc ze pozbyłam sie tej paskudnej pomarańczowej skórki to tak fajnie wygadził skóre.Polecam
6 lipca 2007 at 15:09ja polecam kosmetyki firmy AA, sa niedrogie, dobrej jakosci i przedewszystkim skuteczne
9 września 2007 at 21:33Nie muszę się ywszczuplać, ale tak wypróbowałam sobie krem z Avonu i straciłam w obwodzie talii 4 cm przez niecały tydzień nieregularnego stosowania!
19 września 2007 at 18:02hej, mnie kusi ta reklama z forum o 40% ( [usunięto_link] ) obniżce na Ives Rocher.
znacie tą serię Spa Energie Vegetale ?
bo reklamy brzmią zachęcająco : [usunięto_link]25 maja 2008 at 22:54[usunięto_link] wrote:
Nie muszę się ywszczuplać, ale tak wypróbowałam sobie krem z Avonu i straciłam w obwodzie talii 4 cm przez niecały tydzień nieregularnego stosowania!
Zielonooka no coż Ty????? Żartujesz chyba!!!! WOW!!!! 4 cm to sporo – w tydzien stracic od kremu??? Az sie wierzyc nie chce. A stosowalas do tego jakas dietke?
26 maja 2008 at 08:28nigdy nie stosowałam żadnej diety:)
26 maja 2008 at 17:34[usunięto_link] wrote:
nie starczyłoby zycia by wyprobowac wszytskie te kosmetyki 😆
tez tak sie czuje gdy pomysle ze mialabym je porownac…a najgorsze jest to ze nie mam wyuczonej systematycznosci jesli chodzi o kremy 😳 ale jestem gotowa na wszystko zeby tylko zrobic cos z moimi nogami do wakacji… znalazlam tu na forum jakies cwioczenia dziewczyny polecaly…. dobre sa??
[usunięto_link]
- AutorOdp.