• Autor
    Odp.
  • mala mi
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 97
    • Zapaleniec

Ja już przetestowałam w swoim życiu kilka kremów, ale jeszcze nie trafiłam na odpowiedni, któryby zadziałał 🙁

hostessa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 653
    • Zasłużony

no wlasnie ja tez mam juz dosc kemow…czesto zapominalam ich wsmarowywac, wklepywac eeeh mysle ze czesc z was tez to zna 😉 dlatego postanowilam pocwiczyc

mala mi
    Member
    • Zapaleniec

Ja przez 3 miesiące chodziłam 5-6 razy w tygodniu na siłownię. I dałam sobie spokój, bo nie widziałam żadnych rezultatów. Ale mój przypadek to zupełnie inna historia.

hostessa
    Member
    • Zasłużony

dlaczego inny?? nie moge uwierzyc ze przez taki czas nie mialas efektow….czasem same nie zauwazamy tego ze cos daje efekty bo ze tak to nazwe „widzimy sie codziennie” w lustrze

alcarin
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 46
    • Bywalec

a ja na swoim przykładzie mogę polecić balsam bakaliowy do ciała body fiesta jest po prostu boski ujędrnił wyszczuplił moje nóżki i oponki 😛 dlatego z czystym sumieniem mogę go polecić nie robiłam żadnych ćwiczeń nie byłam na żadnej diecie ale fakt pozwoliłam sobie na zabiegi w Instytucie. może to tez coż w tym pomogło 🙂

mala mi
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

dlaczego inny?? nie moge uwierzyc ze przez taki czas nie mialas efektow….czasem same nie zauwazamy tego ze cos daje efekty bo ze tak to nazwe „widzimy sie codziennie” w lustrze

Po prostu ze mną jest jakaż dziwna historia. Jak na razie nie znalazłam osoby, która by zaradziła moim problemom. Chodziłam po lekarzach, dietetykach itp. no i bez rezultatów. Robiłam sobie też badania na hormony tarczycy i wyszło ok, ale chyba muszę ją dokładniej przebadać.

alcarin
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 46
    • Bywalec

@mała mi wrote:

Po prostu ze mną jest jakaż dziwna historia. Jak na razie nie znalazłam osoby, która by zaradziła moim problemom. Chodziłam po lekarzach, dietetykach itp. no i bez rezultatów. Robiłam sobie też badania na hormony tarczycy i wyszło ok, ale chyba muszę ją dokładniej przebadać.

a może spróbuj p****żć się do jakiegoż instytutu Eris może tam ci coż podpowiedzą mi pomogli dlatego może i tobie pomogą 🙂

mala mi
    Member
    • Zapaleniec

Włażnie się wybieram, ale muszę jeszcze trochę kasy uzbierać, bo przecież na jednym zabiegu się nie skończy.

hostessa
    Member
    • Zasłużony

@mała mi wrote:

Włażnie się wybieram, ale muszę jeszcze trochę kasy uzbierać, bo przecież na jednym zabiegu się nie skończy.

eh no wlasnie to jest najgorsze…tez bym sie przeszla do takiego salonu kosmetycznego zeby ktos mnie doprowadzil do pieknej figury ale….kasa duza kasa jest potrzebna 🙁 i coz wtedy zrobic?

mala mi
    Member
    • Zapaleniec

Chociaż prawdę mówiąc, jakby podliczyć ile kasy wydaje się na kremy, balsamy, proszki, gazety z cud dietami które nie przynoszą żadnych skutków, to może uzbierałoby się akurat na takie zabiegi. Zastanawiam się jeszcze, jak to wygląda potem, to serii zabiegów na cellulit. Powiedzmy, że trzeba wziąć 10 zabiegów po 2 w tygodniu. Ale co potem?

hostessa
    Member
    • Zasłużony

mysle ze po podsumowaniu cena bylaby podobna…ale niestety nie stac mnie na to zeby na raz w przeciagu np miesiaca tyle wydac…chociaz chcialabym oj chcialabym 😆

mala mi
    Member
    • Zapaleniec

To trzeba zrobić rodzinną zrzutkę przy najbliższej imieninowej albo urodzinowej okazji. Ja często tak robię. Mówię, że chcę na coż kasę a nie prezenty.

hostessa
    Member
    • Zasłużony

hehe moze to i dobry sposob…zapamietam na przyszlosc 🙂 mala mi a jak ty radzisz sobie z cellulitem ?? nie mowie teraz o zabiegach w gabinetach?

mala mi
    Member
    • Zapaleniec

Kremów w sumie nie używam, bo ciągle zapominam – nie jestem w tym systematyczna, chociaż w domu mam całą drogerię. Ostatnio zaczęłam stosować kąpiele z różnymi solami. A ostatnio kupiłam olejek grejfrutowy, bo też wspomaga walkę z cellulitem – dodaję go do kąpieli. Kiedyż kupiłam sobie takie urządzonko masujące specjalnie na cellulit, ale leży gdzież na dnie szafy.
    Wstyd się przyznać, ale ja swój cellulit trochę bardzo zaniedbałam, i teraz muszę naprawdę ostro walczyć.

hostessa
    Member
    • Zasłużony

heh rozumiem cie doskonale tez zdaza mi sie zapomniec o postanowieniach…brakuje mi wytrwalosci chociaz teraz walcze systematycznie z cellulitem i mam nadzieje ze motywacja pozostanie 🙂 moze przyloczysz sie do nas 🙂 na obcasach jest taki fajny temat: [usunięto_link]
    moze latwiej bedzie ci sie zmobilizowac 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " kremy wyszczuplające"

Przewiń na górę