- AutorOdp.
- 27 sierpnia 2007 at 13:49
Mam poważny proglem.
Jakież dwa dni po ogoleniu włosów łonowych pojawia się wysypka
co robić??. (dobrze że ciupciamy się po ciemku) 🙁 🙁27 sierpnia 2007 at 20:44Jeżli zrobiłaż to pierwszy raz to jest to że tak powiem „normalne” ja polecam posmarowanie Niveą.. A gdy skóra się przyzwyczai to już tego nie będzie 🙂
A dlaczego dobrze że „ciupciacie” się po ciemku?
Powinien to zrozumieć 🙂 a to napewno nie jest zaraźliwe heh 🙂27 sierpnia 2007 at 21:07U mnie niestety ciągle problem powraca… Pomaga wspomniany krem Nivea lub golenie „z włosem”. Co prawda nie jest to wtedy takie dokładne, ale przynajmniej nie ma problemu z krostami 😉
28 sierpnia 2007 at 06:44ciupciacie” się po ciemku?
no ciupiciomy sie po ciemku 🙂a jak sobie wyobrazacie 🙂 w dzien sie wstydze, gdyz mam 1 piers mniejssza od drugiej … 🙁 tak samio sprawa wyglada z posladkiem…
a zeby bylo malo to jak mam robic mu loda na widoku … on jest taki …blee i jak ze mnie wychodzi jest taki obslizgly i zylasty,
a wogule to lubie w nocy.zmysly dzialajo
a z golenieniem zastanawiam sie nad laserowo depilacja
28 sierpnia 2007 at 07:16Po goleniu sprobuj odkazic to miejsce np. spirytusem salicylowym a potem wklep krem Nivea /ten w niebieskim pudeleczku/. Powinno byc ok 🙂
28 sierpnia 2007 at 09:31[usunięto_link] wrote:
a zeby bylo malo to jak mam robic mu loda na widoku … on jest taki …blee i jak ze mnie wychodzi jest taki obslizgly i zylasty,
to przecież jest łazienka.. a w niej woda..
2 września 2007 at 10:10Ja po depilacji uzywam Sudocrem,albo zwyczajnego pudru dla niemowląt i jest wszystko ok! Polecam
2 września 2007 at 17:00[usunięto_link] wrote:
no ciupiciomy sie po ciemku 🙂
a wogule to lubie w nocy.zmysly dzialajo
sorki … ale w dzień nie można ❓ 😯 😯
zmysły działają tak samo, a chyba nawet bardziej 🙄 🙄
a poza tym „on jest taki …blee” eechch dziwne …. 😯 🙄12 września 2007 at 19:02u mnie nigdy skóra sie nie przyzwyczaiła do maszynki, kremów…ciagle krostki…ale używam depialtora…początki były bolesneee…ale teraz jest ok…mam spokój na kilka tygodni…podrażnienia hmmm jeden dzien po deilacji 😀
i nie ciupciamy się jedynie po ciemku..a w sumie to nawet nie lubie całkowitej ciemnożci, wiec nigdy nie jest całkiem ciemno 😀22 czerwca 2008 at 10:20co do spirytusu ktyos tam pisal,to nie polecam;p bedziesz miala obrzek jak ja pierdziele;p tez kiedys mialam ten problem,jakos mi sam minał staraj się uzywac pianek ,a nie mydel i nie smaruj sie balsamem bezposrednio po goleniu, bielizna tez robi Swoje , polecam bawelne;p i absolutnie nie bokserki ,ktore jeszcze przylegaja i obcieraja;p
23 czerwca 2008 at 07:50Mnie się po maszynce robiły krostki, a po depilatorze włoski wrastają 😡 Sama już nie wiem, co robić, chyba się wybiorę do kosmetyczki, bo koleżanka była na ciepłym wosku i sobie chwali.
29 czerwca 2008 at 17:01Polecam gorący wosk – jest żwietny, o ile ktos nie ma zbyt delikatnej skóry. Maszynka jest ok, ale trzeba sie liczyć na początku z podrażnieniem i krostkami, a potem z szybko odrastającymi włoskami 🙄
22 lipca 2008 at 13:04NIe golić, problem sam zniknie 🙂
- AutorOdp.