- AutorOdp.
- 11 lutego 2008 at 18:55
Mam do Was pytanie:
Mój chłopak ma już od kilku lat krwinki. Nie jest to spowodowane alkoholem, jak u co poniektórych ludzi. Z daleka tego tak nie widac, ale z bliska to bardzo widać. On się tym za bardzo nie interesuje wiecie jak to jest z mężczyznami. Znaczy powiedział mi, że mam mu to kupić. Od dłuzszego czasu szukam na to recepty i nie potrafię znaleźć. Może któraż z Was ma lub miała z tym problem. Może ktoż z waszej rodziny, znajomych. Jesli wiecie coż na ten teamt to proszę o jakiekolwiek rady. Może jakies naturalne sposoby lub kremy masci itp.
Dziękuje za pomoc11 lutego 2008 at 21:51Ale krwinki białe czy krwinki czerwone? 😯 Miejmy nadzieję, że jedne i drugie.
12 lutego 2008 at 09:10No ja też słyszałam tylko o krwinkach białych i czeronych, ale tych na pewno nie widać z bliska 🙂 więc chyba to jakież p****ęzycznie. napisz więc jeszcze raz o co chodzi to może jakoż pomożemy.
12 lutego 2008 at 10:18moze krwiaki?
12 lutego 2008 at 10:50CHODZIłO MI O NACZYNKA KRWIONOżNE NA TWARZY
12 lutego 2008 at 11:14aaaa:)
na to są kremy, moja mama ma cerę naczynkową i stosuje jakież kremy-nie kojarzę nazw.12 lutego 2008 at 22:52wiem też, że jak to są takie pojedyncze krwiaki to można je wypalić
30 czerwca 2008 at 16:00jak mi się coż takiego zrobiło, wizyta u kosmetyczki pomogła. Krótki zabieg przypalenia i po krzyku 🙂
- AutorOdp.