• Autor
    Odp.
  • tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

Alez romantyczne te Nasze historie hihi 🙂 Sweet

Bo miłożć jest romantyczna:)

Otoz to Zielonooka 😉 🙂 Milosc to wspaniala sprawa i meega szczescie 🙂 Wszystkim Wam kobitki zycze jak najwieej milosci i szczescia!! 😆
    P.S.WIem wiem to chyba to sloneczko mnie przygrzalo ,ze tak dzisiaj slodze 🙄 😆 😆 😉

Kwiat we wlosach
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 514
    • Zasłużony

ja tez uważam że miłożc to wieelkie szczężcie, niektórzy mowią że nie potzrebuja miłożci, ale s atakie osoby które jej potzrebuja np ja:D

tak tak romantyczne te historie az miło sie czyta:)

tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

@Mar+A wrote:

ja tez uważam że miłożc to wieelkie szczężcie, niektórzy mowią że nie potzrebuja miłożci, ale s atakie osoby które jej potzrebuja np ja:D

tak tak romantyczne te historie az miło sie czyta:)

I JA rowniez potrzebuje duuuzio milosci! 😆 I faktycznie milo sie czyta te Nasze historie hihi 🙂

Magdus
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 582
    • Zasłużony

A u Nas obyło się bez podrywania.

Poznaliżmy się przez GG. To był maj, długi weekend, piękna pogoda za oknem, a ja musiałam siedzieć w domku, bo ogromne choróbsko mnie dopadło. I postanowiłam nawiązać nowe znajomożci internetowe na znak „nowego życia” 😉 Padło na Niego…. 😀

Z początku mnie ignorował, dopiero po miesiącu zaczęliżmy rozmawiać regularnie codziennie. Po dwóch tygodniach postanowiliżmy się spotkać, z tym, że to ja miałam przyjechać do Niego ( ojoj 😯 )

Spotkaliżmy się… było dosyć namiętnie 😳 …. i tak jesteżmy razem już od ponad 3 lat.

Miło powspominać 😀

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " kto kogo podrywał ;)"

Przewiń na górę