- AutorOdp.
- 17 października 2007 at 09:29
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Alez romantyczne te Nasze historie hihi 🙂 Sweet
Bo miłożć jest romantyczna:)
Otoz to Zielonooka 😉 🙂 Milosc to wspaniala sprawa i meega szczescie 🙂 Wszystkim Wam kobitki zycze jak najwieej milosci i szczescia!! 😆
P.S.WIem wiem to chyba to sloneczko mnie przygrzalo ,ze tak dzisiaj slodze 🙄 😆 😆 😉17 października 2007 at 09:48ja tez uważam że miłożc to wieelkie szczężcie, niektórzy mowią że nie potzrebuja miłożci, ale s atakie osoby które jej potzrebuja np ja:D
tak tak romantyczne te historie az miło sie czyta:)
17 października 2007 at 10:07@Mar+A wrote:
ja tez uważam że miłożc to wieelkie szczężcie, niektórzy mowią że nie potzrebuja miłożci, ale s atakie osoby które jej potzrebuja np ja:D
tak tak romantyczne te historie az miło sie czyta:)
I JA rowniez potrzebuje duuuzio milosci! 😆 I faktycznie milo sie czyta te Nasze historie hihi 🙂
17 października 2007 at 21:17A u Nas obyło się bez podrywania.
Poznaliżmy się przez GG. To był maj, długi weekend, piękna pogoda za oknem, a ja musiałam siedzieć w domku, bo ogromne choróbsko mnie dopadło. I postanowiłam nawiązać nowe znajomożci internetowe na znak „nowego życia” 😉 Padło na Niego…. 😀
Z początku mnie ignorował, dopiero po miesiącu zaczęliżmy rozmawiać regularnie codziennie. Po dwóch tygodniach postanowiliżmy się spotkać, z tym, że to ja miałam przyjechać do Niego ( ojoj 😯 )
Spotkaliżmy się… było dosyć namiętnie 😳 …. i tak jesteżmy razem już od ponad 3 lat.
Miło powspominać 😀
- AutorOdp.