- AutorOdp.
- 17 października 2010 at 17:26
Hej
Mam zamiar się zacząć odchudzać i stać się fajną laską:D ale żeby to osiągnąć trzeba długiego czasu. 😛 Sama nie dam rady przyłancza się ktoż już teraz??? Aby na wakacje wyskoczyć w bikini z super ciałem 😀 ? Odrazu mówie waże gdzież 62 kg przy wzorscie 164cm. :] Z kimż będzie raźniej. Prosze o propozycje kto i od kiedy zacząć. 🙂18 października 2010 at 13:33Widze, że mało chętnych xD ;(;(
27 lutego 2012 at 11:55Ja sioe odchudzam już 2 tyg bez efektu na razie ale sie nie przejmuje nie czekaj na nic zacznij od zaraz wiem że najgorsza jest mobilizacja ale trzymam kciuki ćwicz to co sprawi ci przyjemnożć ja postawiłam na arerobik poce sie przy tym jak dzik pije dużo wody nie jem słodyczy nie słodze i nie jem tłustych potraw i czekam..napisz co ty stosujesz i jak sobie radzisz a narazi trzymaj sie swoich postanowień i nie odpuszczaj czasem jest ciężko ale ja wiem że warto pare moich znajomych schudło aż im zazdroszcze ale nic to my też taki będziemy!PA i powodzenia
28 lutego 2012 at 09:37Hej trzymam za ciebie kciuki…może i ja się skuszę na taką zmianę jupi
- AutorOdp.