- AutorOdp.
- 20 października 2009 at 17:34
Mi się wszystkie podobają 😀 Ale gdybym miała wybierać to obstawiłabym na adidaski numer 2 😆
20 października 2009 at 20:49nie mój styl totalnie, ale chyba jedynka. 😉
21 października 2009 at 16:23Mi najbardziej podobają się adidaski nr 1.
30 października 2009 at 08:08Do biegania to zbytnio żadne się nie nadają, bo nie amortyzują twojej stopy, ale jak bym wybierała to nr 2.
30 października 2009 at 21:13a ja ci proponuje numer 1. sama kupiłam sobie ostatnio Najacze 😀
i stwierdzam, że buty tej firmy są przeboskie.
czuję jakbym spacerowała po chmurach- miękkie, wygodne.31 października 2009 at 09:23do biegania zdecydowanie 2.
do chodzenia mogą być 3 🙂
1 mi w ogole nie podchodzi:P22 grudnia 2009 at 12:56Według mnie najlepsze są buty nr 1 ale to pewnie dlatego, że sama takie mam, tylko, że ze złotą łyżwą 🙂 To są już moje drugie takie adidasy (tylko w innym kolorze) i są naprawdę najwygodniejsze jakie miałam w życiu i też je kupiłam w sklepie centersport.pl z którego tu linki wrzucasz 🙂
20 lutego 2010 at 18:26A ja jeszcze zaproponowałabym takie buciki [usunięto_link] Ale nie są to typowe buty do biegania – jeżli szukasz do biegania, to przejrzyj jeszcze inne butki z tego sklepu – jest z czego wybierać i ceny są dożć przystępne, więc warto się nad tym zastanowić.
10 marca 2010 at 12:27jak dla mnie z tych co podałaż najfajniejsze te Reeboka. Ale sama proponuję do biegania Adidas Powerflex – bardzo wygodne i przewiewne.
22 czerwca 2010 at 16:27rany nie wiem, które z tych butów są najładniejsze. Ciężko się zdecydować.
Ale jeżli miałaby wskazać jedną parę to chyba wybrałabym te, które pokazała pozytywna, z tanisport.pl. Kiedyż miałam podobne więc może dlatego one najbardziej mi się podobają 😉25 czerwca 2010 at 11:04Ja dołączę do fan clubu tych białych Adidasków ze srebrną nitką, o których pisze Pozytywna. Ja akurat nie jestem wielbicielką joggingu, wolę coż bardziej dynamicznego, jak step. A zamawiałaż już w tym sklepie? Bo upatrzyłam sobie fajne japonki, które w galerii kosztowały zdecydowanie więcej..
13 lipca 2010 at 21:26No ja już u nich zamawiałam rzeczy i byłam zadowolona – ogólnie mają ciekawe kolekcje i co ważne często je zmieniają. A produkty które już jakiż czas są w sklepie są przeceniane – bardzo fajna polityka 😉 O których butkach dokładnie myżlisz? Bo może i mnie wpadną w oko ;D
31 października 2010 at 22:17Buty do biegania powinnaż kupić całkiem osobno, a nie z myżlą o tym, że będą do biegania, chodzenia i jazdy na rowerze. To co jest do wszystkiego zazwyczaj nie nadaje się do niczego.
Zainwestuj lepiej osobno w buty do chodzenia na co dzień (wybór teraz duży) i w takie do biegania, które powinny mieć odpowiednią podeszwę - AutorOdp.