które adidaski?

• Autor
    Odp.
  • nohemi306
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 103
    • Zapaleniec

Mi się wszystkie podobają 😀 Ale gdybym miała wybierać to obstawiłabym na adidaski numer 2 😆

ines.
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 138
    • Zapaleniec

nie mój styl totalnie, ale chyba jedynka. 😉

asiulka1985
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 202
    • Zapaleniec

Mi najbardziej podobają się adidaski nr 1.

Ewcia_M
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Do biegania to zbytnio żadne się nie nadają, bo nie amortyzują twojej stopy, ale jak bym wybierała to nr 2.

PannaAnna
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 371
    • Pasjonat

a ja ci proponuje numer 1. sama kupiłam sobie ostatnio Najacze 😀
    i stwierdzam, że buty tej firmy są przeboskie.
    czuję jakbym spacerowała po chmurach- miękkie, wygodne.

Milena
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 238
    • Zapaleniec

do biegania zdecydowanie 2.
    do chodzenia mogą być 3 🙂
    1 mi w ogole nie podchodzi:P

charlize
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 271
    • Zapaleniec

Według mnie najlepsze są buty nr 1 ale to pewnie dlatego, że sama takie mam, tylko, że ze złotą łyżwą 🙂 To są już moje drugie takie adidasy (tylko w innym kolorze) i są naprawdę najwygodniejsze jakie miałam w życiu i też je kupiłam w sklepie centersport.pl z którego tu linki wrzucasz 🙂

pozytywna
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 84
    • Stały bywalec

A ja jeszcze zaproponowałabym takie buciki [usunięto_link] Ale nie są to typowe buty do biegania – jeżli szukasz do biegania, to przejrzyj jeszcze inne butki z tego sklepu – jest z czego wybierać i ceny są dożć przystępne, więc warto się nad tym zastanowić.

Blk
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 699
    • Zasłużony

jak dla mnie z tych co podałaż najfajniejsze te Reeboka. Ale sama proponuję do biegania Adidas Powerflex – bardzo wygodne i przewiewne.

szaloona
    Participant
    • Tematów: 26
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

rany nie wiem, które z tych butów są najładniejsze. Ciężko się zdecydować.
    Ale jeżli miałaby wskazać jedną parę to chyba wybrałabym te, które pokazała pozytywna, z tanisport.pl. Kiedyż miałam podobne więc może dlatego one najbardziej mi się podobają 😉

elkaa
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 9
    • Bywalec

Ja dołączę do fan clubu tych białych Adidasków ze srebrną nitką, o których pisze Pozytywna. Ja akurat nie jestem wielbicielką joggingu, wolę coż bardziej dynamicznego, jak step. A zamawiałaż już w tym sklepie? Bo upatrzyłam sobie fajne japonki, które w galerii kosztowały zdecydowanie więcej..

pozytywna
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 84
    • Stały bywalec

No ja już u nich zamawiałam rzeczy i byłam zadowolona – ogólnie mają ciekawe kolekcje i co ważne często je zmieniają. A produkty które już jakiż czas są w sklepie są przeceniane – bardzo fajna polityka 😉 O których butkach dokładnie myżlisz? Bo może i mnie wpadną w oko ;D

bubblegum
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 79
    • Stały bywalec

Buty do biegania powinnaż kupić całkiem osobno, a nie z myżlą o tym, że będą do biegania, chodzenia i jazdy na rowerze. To co jest do wszystkiego zazwyczaj nie nadaje się do niczego.
    Zainwestuj lepiej osobno w buty do chodzenia na co dzień (wybór teraz duży) i w takie do biegania, które powinny mieć odpowiednią podeszwę

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " które adidaski?"

Przewiń na górę