- AutorOdp.
- 8 maja 2012 at 21:00
uważam, że czegoż bardziej idiotycznego – nie da się osiągnąć…
przy czym to nie jest mistrzostwo… to raczej > permanentna żenada 👿
żadna rozrywka, zero dowcipu i plus… płycizny 😆
ps. zresztą jak cały TVN 🙂 hej! 😛
który jest dana, dana, aż po kolana 😆 czeżć ambitny, Kubo 😯
27 maja 2012 at 11:44ale ludzie oglądają…
29 maja 2012 at 13:28Wojewódzki to swego rodzaju fenomen – raz gada jak przygłup innym razem mówi całkiem z sensem. No i ludziom to się póki co podoba.
26 czerwca 2012 at 19:05Solek.. prawdę piszesz.. żenada na całego, robienie z siebie idioty, jednak, to, że ten program dalej istnieje potweirdza tylko fakt, że jest popyt na tego typu rozrywkę.
15 lipca 2012 at 21:11Może i szkoda, ale i za bezczelnożć czasem trzeba płacić… a Figurski w tym roku w tym góruje…
17 lipca 2012 at 08:17Uważam, że Kuba Wojewódzki czy Figurski- to bardzo inteligentni facecie, jednak na potrzebę słuchaczy są w stanie zrobić z siebie lub innych idiotów. Dostają za to mnóstwo pieniędzy i będą to robić nawet po tym jak ich zdjęli…Podobno Kuba ma wrócić już jesienią do jakiegoż nowego programu…
30 lipca 2012 at 20:43A mnie w programie Wojewódzkiego szczególnie wkurza to, jak się tam tworzy wizerunek kobiety… Jako głupiej laluni, która ma przynosić „mądrym panom” wodę w samych stringach i na szpilkach i do tego wysłuchiwać kretyńskich komentarzy… Nie jestem jakąż wojującą feministką, ale jako kobietę mnie to razi…
31 sierpnia 2012 at 18:35Myżlę, że to bardzo inteligentny facet tylko źle tej inteligencji używa. W tym jego show w tvnie zachowuje się jak kretyn, bo taką przyjął formułę. Mnie to razi
12 września 2012 at 09:00Ogłądaliżcie wczoraj z Kukizem? jestem ciekawa waszego zdania.
Ja byłam zaskoczona postawą Kukiza, jego agresją i bełkotem 🙁12 września 2012 at 11:12A ja nie byłam zaskoczona, bo już wczeżniej czytałam jego wypowiedzi i o nowej płycie. Nie przepadam, jak artyżci mieszają się w politykę :/
25 września 2012 at 09:13Uwielbiałam kiedyż Kubę Wojewódzkiego bo pomimo czasami niemiłych komentarzy, posiadał ogromną wiedzę, był inteligentny i błyskotliwy. Uwielbiałam jego program a teraz? Włazi w dupę każdemu kto ma dużo kasy i jak mu każe TVN.
Czy kiedyż zaprosiłby do programu Grycanki czy siwiec? Nie sądzę, zapraszał bardzo fajnych ludzi a zdanie na temat wyżej wymienionych pań na pewno miał inne niż teraz, bo to co sobą aktualnie prezentuje to jest bardzo słabe i bardzo niskie.4 października 2012 at 09:04Chłopaki dają radę.
Lubię Wojewódzkiego, prawdę Ci powie bez owijania, taki jego urok.
Więcej luzu i mniej napinki a będzie żyło wam się lepiej.
Bo trzeba mieć dystans nawet do …….. (niech każdy wybierze dziedzinę w której jest zbyt poważny).
Pamiętajmy to program rozrywkowy i można tam zaprosić nawet Tuska czy Jarosława – tylko czy przyjmą zaproszenie, więc na ich miejsce przychodzi Siwiec.9 października 2012 at 19:46Teraz to poleciałaż z fantazją. Kiedyż to może i ten program miała jakiż pozioma ale teraz? Na prawdę słabo…
12 października 2012 at 09:04Ja też niestety jestem coraz bardziiej zawiedziona liczę na to że Kubuż jeszcze zabłyżnie w jakiż pozytywny sposób!!!
25 października 2012 at 07:29[usunięto_link] wrote:
Teraz to poleciałaż z fantazją. Kiedyż to może i ten program miała jakiż pozioma ale teraz? Na prawdę słabo…
Dokładnie.
- AutorOdp.