- AutorOdp.
- 10 kwietnia 2009 at 14:20
Witam drogie panie, szukam kurtki narciarskiejïŠ oczywiżcie po sezonie, żeby zaoszczędzić i mieć na przyszły rok. Będzie jeszcze modna, a połowę tańszaïŠ Mogą być sklepy internetowe. Szukałam już troche, ale kiepsko z tymi posezonowymi wyprzedażami, tylko na merlinie coż można znaleźć, ale wolałabym mieć wybór.
11 kwietnia 2009 at 18:53s probowales w sklepach ze sprzetem narciarskim? ja tak kupilam w zeszlym roku wlasnie.
14 kwietnia 2009 at 12:49ja ubrania sportowe kupuję w markowych sklepach, wtedy mam pewnożć co do jakożci ale po sezonie na wyprzedażach niestety nie zostaje zbyt duży wybór, może na allegro ale przed sezonem poszukaj?
31 lipca 2009 at 20:07zobacz w centersport.pl – jeżli nie kupiłaż. Mogą coż jeszcze mieć w magazynach
10 listopada 2009 at 15:30Ja kupiłam w makro. Bardzo w porządku a tania. Jeszcze dekatlon możesz odwiedzić.
10 listopada 2009 at 20:36[usunięto_link] wrote:
ja ubrania sportowe kupuję w markowych sklepach
marka marce nie równa…
zależy ile chcesz wydać kasy na kurtkę. bo można mieć za 200 zł albo za 1 200.
18 listopada 2009 at 12:46dokładnie tak. a dla mnie spodnia na deskę za 1400 to wyrzucenie kasy a nie dobra inwestycja.
16 grudnia 2009 at 14:25Widzę, że ktoż już pisał tu o sklepie centersport.pl Ja włażnie w tym sklepie kupiłam sobie swoją kurtkę na narty 🙂 Tylko, że przed sezonem a nie po sezonie, ale tak czy inaczej było znacznie taniej niż w sklepie stacjonarnym 🙂
29 grudnia 2009 at 15:37A w Krakowie nie wiecie czy jest taki?
30 grudnia 2009 at 14:53[usunięto_link] wrote:
A w Krakowie nie wiecie czy jest taki?
Czy co jest w Krakowie, bo nie bardzo rozumiem? Jeżli mówisz o sklepie centersport.pl to jest to sklep internetowy więc chyba nie musi znajdować się konkretnie w Krakowie.
A jeżli chodzi o wydawanie bardzo dużej ilożci pieniędzy na jedne spodnie narciarskie. No cóż im droższe tym niestety lepsze moje drogie. Bo są wykonane z lepszych materiałów, są nieprzemakalne, skóra w nich oddycha itp. Sama też bym nie wydała 1400 zł za same spodnie, bo nawet moje narty tyle nie kosztowały 😉 Ale 4000-500 zł to rozsądny przedział cenowy, bo przecież kurtka nie służy nam tylko na jeden sezon!20 lutego 2010 at 16:39Może warto jeszcze przejrzeć tę ofertę [usunięto_link] spora oferta i przystępne ceny. Ubrania dobrej jakożci, więc to inwestycja na kilka sezonów – wiadomo, że czasem lepiej dołożyć trochę pieniędzy i kupić dobrą i ładną kurteczkę.
23 lutego 2010 at 08:18Dobrą odzież narciarską mają na rogelli.pl. I termoaktywną, rowerową, biegową. To znana i dobra marką, widziałam że na kurtki już są promocje. Ja sobie pozamawiam rzeczy na rower, bo teraz naprawdę się opłaca.
3 kwietnia 2013 at 19:30dla mnie w kurtce najważniejsze jest to, żeby była ciepła, nie przemakała i jednoczeżnie miała ładny krój i kolor 😉 jeżli miałabym Wam coż polecić, to te [usunięto_link]. Sama mam jedną z nich, jeżdżę w niej na nartach i jestem bardzo zadowolona 🙂
19 kwietnia 2013 at 11:11Moim zdaniem w pierwszej kolejnożci powinniżmy wziąć pod uwagę dobre i godne zaufania sklepu internetowe,gdzie mamy największy wybór. Szczególnie teraz podczas wiosennych promocji i wyprzedaży.
19 sierpnia 2013 at 15:11Ja moge polecic sprawdzony sklep, bo sama kupowalam tam w zeszlym roku odziez na stok – maja duzy wybor softsheli [usunięto_link]
- AutorOdp.