Kurtka narciarska gdzie kupić?

• Autor
    Odp.
  • PantofelekMezaty
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 40
    • Bywalec

Witam drogie panie, szukam kurtki narciarskiej oczywiżcie po sezonie, żeby zaoszczędzić i mieć na przyszły rok. Będzie jeszcze modna, a połowę tańsza Mogą być sklepy internetowe. Szukałam już troche, ale kiepsko z tymi posezonowymi wyprzedażami, tylko na merlinie coż można znaleźć, ale wolałabym mieć wybór.

guapa
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

s probowales w sklepach ze sprzetem narciarskim? ja tak kupilam w zeszlym roku wlasnie.

dziewucha
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 181
    • Zapaleniec

ja ubrania sportowe kupuję w markowych sklepach, wtedy mam pewnożć co do jakożci ale po sezonie na wyprzedażach niestety nie zostaje zbyt duży wybór, może na allegro ale przed sezonem poszukaj?

LV
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 5
    • Początkujący

zobacz w centersport.pl – jeżli nie kupiłaż. Mogą coż jeszcze mieć w magazynach

delicja
    Member
    • Odp.: 238
    • Zapaleniec

Ja kupiłam w makro. Bardzo w porządku a tania. Jeszcze dekatlon możesz odwiedzić.

VanillaSky
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 309
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

ja ubrania sportowe kupuję w markowych sklepach

marka marce nie równa…

zależy ile chcesz wydać kasy na kurtkę. bo można mieć za 200 zł albo za 1 200.

delicja
    Member
    • Zapaleniec

dokładnie tak. a dla mnie spodnia na deskę za 1400 to wyrzucenie kasy a nie dobra inwestycja.

charlize
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 271
    • Zapaleniec

Widzę, że ktoż już pisał tu o sklepie centersport.pl Ja włażnie w tym sklepie kupiłam sobie swoją kurtkę na narty 🙂 Tylko, że przed sezonem a nie po sezonie, ale tak czy inaczej było znacznie taniej niż w sklepie stacjonarnym 🙂

delicja
    Member
    • Zapaleniec

A w Krakowie nie wiecie czy jest taki?

charlize
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 271
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

A w Krakowie nie wiecie czy jest taki?

Czy co jest w Krakowie, bo nie bardzo rozumiem? Jeżli mówisz o sklepie centersport.pl to jest to sklep internetowy więc chyba nie musi znajdować się konkretnie w Krakowie.
    A jeżli chodzi o wydawanie bardzo dużej ilożci pieniędzy na jedne spodnie narciarskie. No cóż im droższe tym niestety lepsze moje drogie. Bo są wykonane z lepszych materiałów, są nieprzemakalne, skóra w nich oddycha itp. Sama też bym nie wydała 1400 zł za same spodnie, bo nawet moje narty tyle nie kosztowały 😉 Ale 4000-500 zł to rozsądny przedział cenowy, bo przecież kurtka nie służy nam tylko na jeden sezon!

pozytywna
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 84
    • Stały bywalec

Może warto jeszcze przejrzeć tę ofertę [usunięto_link] spora oferta i przystępne ceny. Ubrania dobrej jakożci, więc to inwestycja na kilka sezonów – wiadomo, że czasem lepiej dołożyć trochę pieniędzy i kupić dobrą i ładną kurteczkę.

meksykanka
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

Dobrą odzież narciarską mają na rogelli.pl. I termoaktywną, rowerową, biegową. To znana i dobra marką, widziałam że na kurtki już są promocje. Ja sobie pozamawiam rzeczy na rower, bo teraz naprawdę się opłaca.

ilonnabaranna
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

dla mnie w kurtce najważniejsze jest to, żeby była ciepła, nie przemakała i jednoczeżnie miała ładny krój i kolor 😉 jeżli miałabym Wam coż polecić, to te [usunięto_link]. Sama mam jedną z nich, jeżdżę w niej na nartach i jestem bardzo zadowolona 🙂

Loloshop_pl
    Member
    • Odp.: 51
    • Stały bywalec

Moim zdaniem w pierwszej kolejnożci powinniżmy wziąć pod uwagę dobre i godne zaufania sklepu internetowe,gdzie mamy największy wybór. Szczególnie teraz podczas wiosennych promocji i wyprzedaży.

Magdallen
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Ja moge polecic sprawdzony sklep, bo sama kupowalam tam w zeszlym roku odziez na stok – maja duzy wybor softsheli [usunięto_link]

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Kurtka narciarska gdzie kupić?"

Przewiń na górę