- AutorOdp.
- 17 sierpnia 2009 at 16:57
Witam…. Czy ktoż wie w jaki sposób można wyrzeźbić sobie ładne ramiona a zwłaszcza ręce….? DOdam że jestem kobietą:D
18 sierpnia 2009 at 08:16idziesz na siłownię bądż kupujesz sobie zestaw hantli do domu-myżlę że przydatne będą dla kobiety takie w przedziale między 2 a 5 kg! Ja szczerze polecam siłownie jednak,bo tam oprócz wolnych ciężarów masz też maszyny co jest przydatne dla początkujących bo jednak wolny ciężar (hantle,sztanga) wymagają nienagannej techniki ruchu o co jest bardzo ciężko na poczatku i uczy się tego naprawdę długo! No i na siłowni masz trenera-który pokaże Ci ćwiczenia,upewni się,że wyknujesz je prawidłobo źle technicznie wykonane ćwiczenie nie poprawi wyglądu a ciała a moze wręcz zaszkodzić-spowodowac jakąż kontuzję,przeciążenie dlatego tak ważny jest dozór osoby znającej się ne tym! Oczywiżcie możesz próbować w domu: pooglądać filmiki z ćwiczeniami i próbować do lustra pilnując włażciwego ruchu!
Do wyrzeźbienia ładnych rąk trzeba wziąć się za miężnie barków,bicepsa i tricepsa!
Jak być chciała to Ci podam konkretne cwiczenia i w ogóle plan treningowy-z ilożcią serii i powtórzeń!Aaa-nie zraź się tym,że wyknuje się włażciwie te same ćwiczenia co faceci na swoje wielkie bicepsy-tylko mniejszym ciężarem i dużą ilożcia powtórzeń (20,nawet i 30)
Duża liczna powtórzeń rzeźbi miężnie a mała (8,10,12) którą stosują faceci robi masę miężnia!W razie co służę pomocą!
13 grudnia 2010 at 11:46Ostatnio robiąc sobie zabieg w jednej klinice, okazało się że tym samym urządzeniem, którym robiony był mój wyszczuplający masaż można też modelować ramiona i uzyskać jędrną skórę. Dla osób, które mają problem z wiotkożcią skóry w tej partii ciała wydaje się to być dobrym sposobem na uzyskanie konkretnych efektów.
1 stycznia 2011 at 14:59Najlepiej i przede wszystkim najszybciej wyrzeźbisz sobie ramiona na basenie. Basen jest ogólnorozwojowy i kształtuje fajnie całą sylwetkę, ale najbardziej podczas pływania pracują ręce i nogi i te czężci ciała szybko się rzeźbią po pływaniu
- AutorOdp.