- AutorOdp.
- 10 stycznia 2021 at 14:00
Hejka dziewczyny.
Poszukuję fajnego lakieru do paznokci.
Przerobiłam masę marek i szukam dobrego trwałego lakieru a nie takiego co po 1 dniu już schodził.
Jak macie jakieś propozycję to piszcie śmiało
Pozdrawiam
17 stycznia 2021 at 11:57Polecam lakiery z wyzszej półki Lancoma, są długotrwałe, droższe ale naprawdę długo utrzymują się. Ja dodatkowo jeszcze używam utrwalacza przeźroczystego aby mieć lepszy efetk.
18 stycznia 2021 at 11:04A czy lepiej kupić lakier w drogerii czy lepiej online ? Masz zaufanie do zakupów online zwłaszcza kosmetyków „nietanich” ? Utrwalacz kupię taki zwykły nie będę szaleć.
19 stycznia 2021 at 10:13<p style=”text-align: left;”>Na początku miałam duże opory, ale ze względu na ” pandemię” nauczyłam się kupowac dużo rzeczy online. Wiadomo nie wszystko jest trafione. Jeśli chodzi o kosmetyki to chwalę sobie zakupy online ze względu na przebidkę cenową produktów zwłaszcza lepszych i droższych marek.</p>
20 stycznia 2021 at 09:44A doradzisz mi gdzie najlepiej kupić Lankcoma lakiery online?. Dziękuję
22 stycznia 2021 at 09:01Jasne, widziałam lakiery w dobrych cenach na notino, zobacz może akurat coś sobie wybierzesz. Pozdrawiam
- AutorOdp.