- AutorOdp.
- 5 października 2011 at 19:43
W przyszłym tygodniu czeka mnie laparoskopowe usuniecie torbieli jajnika. Jestem młoda i nigdy wczeżniej nie byłam jeszcze operowana. Bardzo boje się bólu, boje się jak sobie poradzę po operacji itp. Bardzo proszę o radę, jak przygotować się do zabiegu, co zabrać do szpitala żeby o niczym nie zapomnieć? Jak sobie radzić po operacji…. Czy ciężko jest wstać z łóżka po zabiegu? Czy miał ktoż może do czynienia z kliniką na ul. Rajskiej we Wrocławiu??? Z góry dziękuje za wszelką pomoc i radę:**
5 października 2011 at 22:41[usunięto_link] wrote:
W przyszłym tygodniu czeka mnie laparoskopowe usuniecie torbieli jajnika. Jestem młoda i nigdy wczeżniej nie byłam jeszcze operowana. Bardzo boje się bólu, boje się jak sobie poradzę po operacji itp. Bardzo proszę o radę, jak przygotować się do zabiegu, co zabrać do szpitala żeby o niczym nie zapomnieć? Jak sobie radzić po operacji…. Czy ciężko jest wstać z łóżka po zabiegu? Czy miał ktoż może do czynienia z kliniką na ul. Rajskiej we Wrocławiu??? Z góry dziękuje za wszelką pomoc i radę:**
iguż73, nawet jak wyjdę na idiotę, to czuj, że jestem przy Tobie duszą i ciałem 😉 Hard
nie wiem, co tam Ci robią, ale wyjdź proszę – bez szwankuuu! 😀
zabierz do szpitala misia i… moją czułożć… chyba że masz lepszą :-
ps. i pamiętaj, nawet gdyby Ci brutalnie wycięto jajniki – pozostaniesz dla mnie kobietą 😛
6 października 2011 at 06:21Dzięki:) Masz mój użmiech….! Udało Ci się mnie trochę uspokoić bo ostatnio kiepsko się trzymam…. Twoje słowa dały mi trochę siły….to miłe:))
Kurcze…staram się ze wszystkich sił, trzymać to wszystko jakoż w ryzach…ale nie jest to łatwe. Wiem że praktycznie co druga kobieta przechodzi to co ja, a wielokrotnie nawet dużo dużo więcej… mimo to nie potrafię się uspokoić i wziąć w garżć. onas
Pierwsze diagnozy i konsultacje były straszne i to tak naprawdę zaważyło na moim lęku najbardziej….Jeszcze raz MEGA dzięki:*
21 listopada 2011 at 09:56i już jesteż po?jak strach , jak przebiegłą operacja?jak się czujesz?
- AutorOdp.