Laparoskopia- proszę o rady i pomoc

• Autor
    Odp.
  • iga73
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

W przyszłym tygodniu czeka mnie laparoskopowe usuniecie torbieli jajnika. Jestem młoda i nigdy wczeżniej nie byłam jeszcze operowana. Bardzo boje się bólu, boje się jak sobie poradzę po operacji itp. Bardzo proszę o radę, jak przygotować się do zabiegu, co zabrać do szpitala żeby o niczym nie zapomnieć? Jak sobie radzić po operacji…. Czy ciężko jest wstać z łóżka po zabiegu? Czy miał ktoż może do czynienia z kliniką na ul. Rajskiej we Wrocławiu??? Z góry dziękuje za wszelką pomoc i radę:**

Hard
    Member
    • Tematów: 140
    • Odp.: 1426
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

W przyszłym tygodniu czeka mnie laparoskopowe usuniecie torbieli jajnika. Jestem młoda i nigdy wczeżniej nie byłam jeszcze operowana. Bardzo boje się bólu, boje się jak sobie poradzę po operacji itp. Bardzo proszę o radę, jak przygotować się do zabiegu, co zabrać do szpitala żeby o niczym nie zapomnieć? Jak sobie radzić po operacji…. Czy ciężko jest wstać z łóżka po zabiegu? Czy miał ktoż może do czynienia z kliniką na ul. Rajskiej we Wrocławiu??? Z góry dziękuje za wszelką pomoc i radę:**

iguż73, nawet jak wyjdę na idiotę, to czuj, że jestem przy Tobie duszą i ciałem 😉 Hard

nie wiem, co tam Ci robią, ale wyjdź proszę – bez szwankuuu! 😀

zabierz do szpitala misia i… moją czułożć… chyba że masz lepszą :-

ps. i pamiętaj, nawet gdyby Ci brutalnie wycięto jajniki – pozostaniesz dla mnie kobietą 😛

iga73
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Dzięki:) Masz mój użmiech….! Udało Ci się mnie trochę uspokoić bo ostatnio kiepsko się trzymam…. Twoje słowa dały mi trochę siły….to miłe:))
    Kurcze…staram się ze wszystkich sił, trzymać to wszystko jakoż w ryzach…ale nie jest to łatwe. Wiem że praktycznie co druga kobieta przechodzi to co ja, a wielokrotnie nawet dużo dużo więcej… mimo to nie potrafię się uspokoić i wziąć w garżć. onas
    Pierwsze diagnozy i konsultacje były straszne i to tak naprawdę zaważyło na moim lęku najbardziej….

Jeszcze raz MEGA dzięki:*

aga33
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 309
    • Pasjonat

i już jesteż po?jak strach , jak przebiegłą operacja?jak się czujesz?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Laparoskopia- proszę o rady i pomoc"

Przewiń na górę