• Autor
    Odp.
  • Angela123
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 71
    • Stały bywalec

Co myżlicie o tym portalu? Ostatnio Polska jest coraz bardziej aktywna w społecznożciach też zagranicznych, na lażcie równiez… Posiadacie tam swoje profile? Należycie do jakiż grup? Ja polecam grupę Muzodajni
    [usunięto_link]
    Wiele muzycznych wieżci, ale też dużo nagród rozdają!

zoska samoska
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 87
    • Stały bywalec

Na last.fm mnie nie ma, ale jestem na facebooku 🙂 [usunięto_link] . fajne konkursy są.

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

jestem już od dłuższego czasu na last.fm
    Poznałam sporo ciekawych ludzi i dzięki temu poszerzyłam swoje gatunki muzyczne 🙂 Ciekawa sprawa!

Anonymous
    Member
    • Guru

ja na last.fm również jestem.. tzn byłam, potem nie byłam i znów jestem… moje konto troszkę umarło na jakiż czas 🙂 w kazdym razie jest to bardzo ciekawe dożwiadczenie i lubię tam zaglądać 🙂 poznałam tam kilka interesujących osób.. tak więc nie zamierzam rezygnować:)

agata_szczypel
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

żwietna sprawa, dzięki temu poznałam kilka moich ulubionych zespołów muzycznych…:)

H_ulka
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

Nie tylko ty – zgadzam się to idealne miejsce do poszukiwania nowych dźwięków. Ale odnoszę wrażenie, że nie cieszy się takim wielkim powodzeniem jak inne portale społecznożciowe. A widziałyżcie blip fm? Także warte poznania.

Natalee
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

last jest fajny, jak ktoż lubi widzieć czego i jak długo słucha, taka dokumentacja 😉
    i można znaleźć znajomych o podobnym gużcie muzycznym, a to jest miłe :0

Nefi
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 31
    • Bywalec

Też bardzo lubię tę stronkę;) można poznać nowe zespoły lub choćby piosenki, o których nie słyszeliżmy wczeżniej;) i do tego fajna sprawa z dokumentacją odsłuchanych utworów. Ja czasami przeglądam, czego słuchałam dużo wczeżniej i miło się wraca do dawno nie słuchanych kawałków.

Anonymous
    Member
    • Guru

Ja tam do muzyki używam foobara i tam też wrzucam kanały radiowe ,a jak ktoż ma last.fm to też współpracuje z tym portalem.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Last.fm"

Przewiń na górę