Łazienka otwarta na sypialnię

• Autor
    Odp.
  • arazzo
    Member
    • Tematów: 14
    • Odp.: 1
    • Bywalec

Jakie macie zdanie na temat takiego rozwiązania? Powiem szczerze, że jak pooglądam gotowe stylizacje tego rodzaju to bardzo mi się to podoba, ale sam chyba nie zdecydowałbym się na taką aranżację w swoim mieszkaniu.

tanato
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Jeżli są 2 łazienki w domu to tak. Jeżli nie to…. nie chciałabym, żeby wszyscy gożcie przechodzili przez moją sypialnię :/ zwłaszcza dzieci.

malwinaOchotna
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Super

Atlantic Polska
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 55
    • Stały bywalec

Czy chodzi o coż takiego ? Akurat w tym wypadku stylistyka glamour …

majka_em
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 13
    • Bywalec

Do czegoż takiego trzeba mieć bardzo dużą przestrzeń. Ale ja nawet jakbym miała to chyba bym nie chciała mieć łazienki w pokoju. Trochę to mało praktyczne jak dla mnie. No chyba, że bym miała wannę, którą sobie wymarzyłam z Roca, wolnostojącą na takich nowoczesnych nóżkach… no to wtedy bym się zastanowiła.

julia2007
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 252
    • Zapaleniec

oj nie. zbyt „nowoczesne”, jak dla mnie. W sypialni sie spi, w lazience sie kapie i tyle:)

Melata
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

Jak będę kiedyż bogata i będę mieć dom z pięcioma sypialniami to jedną mogę tak zrobić 🙂 Na razie dzielę sypialnię z 11 miesięcznym synkiem 😛

Bru-netka
    Member
    • Odp.: 37
    • Bywalec

Na tym zdjęciu super to wygląda.

klaudia789
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Jak dla mnie to zbyt duża inwestycja i dla odważnych

wysokieobczasy
    Member
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Zdecydowanie nie, łazienka to przecież wilgoć i różne zapachy

Admarkt_pl
    Member
    • Odp.: 96
    • Stały bywalec

Racja,jeżeli mowa o łazience otwartej na salon czy sypialnie to takze mówię zdecydowane nie. Już na powyższym zdjęciu widać jak to wygląda,ani estetyki ani żadnego składu.

Lapsus
    Member
    • Odp.: 22
    • Bywalec

Zero przytulnożci, bardzo zły pomysł

Euro-Zakupy
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

Włażnie o to samo miałam zapytać,bo rozumiem wszystko ale takie połączenie może być dosyć ryzykowne z uwagi na parę i nadmierną wilgoć. Tutaj należy też uwzględnić bardzo dobry system wentylacji plus pochłaniacze wilgoci aby nie powstał grzyb oraz pleżń.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Łazienka otwarta na sypialnię"

Przewiń na górę