- AutorOdp.
- 9 marca 2007 at 12:57
Wiecie o czym mówię?
Przypominacie sobie lata 80-te, kiedy to ów tenisówki produkowane w Czechosłowacji robiły furorę?
Charakteryzowały sie tym, ze miały doszytą flagę oraz gumkę, fason raczej baletek.Piszę o nich, ponieważ zobaczyłam je ostatnio na allegro i zamówiłam. Moda powraca. Jak to dobrze, ze ktoż wpadł na pomysł reaktywacji tych jakże słodkich bucików.
Pozdrawiam.
11 marca 2007 at 13:44Był okres, że marzylam o nich……..
A potem pamietam jak się je kredą wybielało:)12 marca 2007 at 18:37Taaakkk…..bardzo dobrze je pamiętam….były bardzo wygodne i lekkie…
A „PLASTIKI” pamiętacie…..też robiły furrore!!!
12 marca 2007 at 18:41A nie macie jakiejż fotki tych butów ❓ kasia21 pokaż co sobie zamówiłaż 🙂 🙂
17 maja 2007 at 09:25ja niedawno na allegro kupiłam sobie własnie takie jarmiłki.. żółte jak słońce – baardzo jestem z nich zadowolona, choć nieco się w nich stopy pocą – i to ich największy minus..
17 maja 2007 at 10:52mialam i czeszki i plastiki. pisalo na nich na spodzie Ola Ola Ola Ola itd i to mi sie podobalo bo tak mam na imie 🙂
4 lipca 2012 at 07:06Tenisówki i trampki są wciąż bardzo modne, ich główną zaletą jest niska cena, także można mieć wiele różnych kolorów i fasonów i zmieniać je w zależnożci od nastroju, garderoby czy okazji.
28 sierpnia 2017 at 15:44Na Merg masz fajne tenisówki za dosłownie kilka dyszek.
kwestia dopasowania odpowiednich pod własny styl.
To nie są przecież buty pod każdą imprezę i nie każdemu muszą pasować… - AutorOdp.