LĘK,FOBIE!!!

• Ten temat ma 20 odpowiedzi, 13 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 19 lat temu przez Anonimowy.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 21 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    maljoanna
    Członek
    • Tematów: 15
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

Napiszcie przed czym odczówacie paniczny lęk,a czego się bojicie?

Ja boje sie ptaków(kogutów,Kaczek,czy gęsi)nie nawidze ich,boje sie ze mnie zaatakują,skoczą mi na plecy zacznądziobać,fuuu okropnożć.Boje sie tez brudu,zarazków,unikam dotykania bez rękawiczek lub bezpożrednio dłonią poręczy np.w autobusach,lub klamek w miejscach publicznych.

muchomorek
    Członek
    • Tematów: 13
    • Odp.: 486
    • Pasjonat

moze to wyda się dziwne ale gołebi najbardziej jak stoje na rynku a ich jest tam tysiacee 😕 ….. a tak z innych zwierzatek to weży bleee 😯 😯

maljoanna
    Członek
    • Pasjonat

Cos z tymi ptakami jest…Wedłuk mnie ptaki mają takie straszne oczy…
    pozatym ptaki wydają mi sie siedliskiem bakterii tez sie bojje gołębi…

muchomorek
    Członek
    • Pasjonat

zawsze jak przechodze obok mysle ze wszytskie mnie zaatakują i jeszcze obsrają hehe 😆 😆

mia1980
    Członek
    • Tematów: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

ja też jak widzę stado ptaków to się boję…… że mnie osrają 😆
    mam też lęk wysokożci
    boję sie gryzoni a moze bardziej ich nie lubię raczej nie mam fobii

WarnGirl
    Członek
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Ja mam klaustrofobię…w ciasnych,zamkniętych pomieszczeniach dostaję ataku paniki… poza tym boję sie psów i wogole zwierząt chyba…ale nie wiem nawet czemu..po prostu boje sie i już 😕

izzzka
    Członek
    • Tematów: 18
    • Odp.: 116
    • Zapaleniec

ja ise boje wezy, pajakow , karaluchow i takich brzydkich owadow
    blee

muchomorek
    Członek
    • Pasjonat

ehh jak czasami wyjezdzam pod namiot jak leze i cos mnie zaswedzi zagilgocze podrapie odrazu mysle ze to jakis wielllllki robal mnie atakuje i ze jest owłosiony

Tuska
    Członek
    • Tematów: 18
    • Odp.: 396
    • Pasjonat

szczury, myszy, wszelkie gryzonie, nigdy w zyciu nie byłam w swojej własnej piwnicy po prostu nie wejde taki strach ze jakis szczur tam bedzie blebleble!!!!

.Magda.
    Członek
    • Odp.: 742
    • Zasłużony

U mnie straszna panikę powoduje widok: żaby, pająka, myszy, szczura, bezpańskiego psa, dżdżownicy i innego rodzaju robactwa itd, itp.

kasia21
    Członek
    • Tematów: 7
    • Odp.: 411
    • Pasjonat

Ja okropnie boję sie wszelkiego robactwa, burzy, ciemnożci. Nie przeszkadzają mi natomiast szczury, myszy i wogóle jakies gryzonie.

zuza23
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 93
    • Stały bywalec

boje sie zmarłych ❗

maljoanna
    Członek
    • Pasjonat

piwnicy równieżsię boje,nie chodze do niej bo u mnie w bloku gdy mieszkałam w Warszawie zawsze tam przesiadywali pijacy,nie znosze pijaków i bezdomnych boje się ich ,są brudni.Nie lubie dworca Centralnego ,tam tez sie boje zarazków tych wszystkich ludzi którzy gnają gdzież….Tych narkomanów.Boje się Cyganów,Rumunów….

MidianOna
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 75
    • Stały bywalec

Ja sie zwierzat nie boje.. no moze tylko troche karaluchow.. nawet nie to ze sie boje, co brzydze.. jej :/

hm.. a czego sie boje? troche wysokosci, pewnie bedziecie sie smiac, ale fikołkow (uraz z dzieciństwa).. troche sie tez boje ciemnosci.. mam wrazenie ze cos zaraz z niej wyjdzie 😛

Meru
    Członek
    • Tematów: 7
    • Odp.: 327
    • Pasjonat

Ze zwierząt boję się tylko kogutów 😯 a zwłaszcza tego u mojej babci bo ciągle za mną goni jak się tam pojawię. Traumatyczne przeżycie

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 21 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę