- AutorOdp.
- 4 marca 2007 at 00:06
A ja boje sie jeszcze jednego….otóż zawsze jak ktoż z mojej rodziny nie wraca do domu wtedy,kiedy powinien to mam czarne wizje,że coż mu sie stało/… i tego sie własnie boję-że cos stanie sie moim rodzica lub bratu 🙁
6 marca 2007 at 11:25ja tez sie boje jak ktoż się spóżnia ,mam straszne mysli,i obrazy przed oczami zawsze jak taka okropna mysl mi przyjdzie do głow „pluje” i pukam w puste i nie pomalowane…
12 marca 2007 at 09:46A ja boje sie kotow , zwlaszcza przeraza mnie ich wzrok 😆 . Brzydze sie dotykac poreczy na klatce , uchwytow w autobusie koszykow i wozkow sklepowych , a gdy ide do knajpy prosze o piwo w butelce wole byc sterylna niz pic z niedomytego kufla 😀 itp. myje rece za kazdym razem gdy dotkne takich publicznych rzeczy . 😆
12 marca 2007 at 09:52haha i jeszcze mi sie cos przypomnialo jak chodze po trawie to zawsze sie boje ze stane na jaka zmije i mnie ugryzie . 😕
12 marca 2007 at 11:10Ogromnie boję się PAJąKóW!!!!…
Jak zobaczę takiego dużego..grubego…owłosionego….to jstem przerażona..i dosłownie nie mogę się ruszyć z miejsca…a do tego zaczynam krzyczeć!!!16 maja 2007 at 10:14Anonymous
Guest- Tematów: 10
- Odp.: 102
- Zapaleniec
panicznie boje sie małych miesc, z których nie moge wyjsc kiedy mam na to ochote.
Bo kiedy mam stac w ciasnej windzie to jeszcze jako tako to znosze, bo mam swiadomosc, ze zaraz bede mogła wyjsc.
Gorzej gdybym nie mogła … :/
Robie sie wtedy agresywna i mam za duzo energii - AutorOdp.