lepiej zeby zniknal

Wyświetlanie 10 wpisów - od 1 do 10 (z 10 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    MIECZ-NICK
    Członek
    • Tematów: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

Forumowiczki drogie – czy mialyscie takie uczucie w sobie ze kochacie faceta do szlenstwa ale jak was tak naprawde wkurzyl to wolalbyscie zeby go doslownie szlag trafil ? Ja tak czasami mojemu zycze – kocham gada na zaboj ale tak mi czasem dowali ze mysle sobie ze lepiej zeby mu sie cos stalo niz zeby mi przychodzil do domu? niech to nie brzmi makabrycznie

Myszka19
    Członek
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

aż tak nie myżlę.. żeby coż mu się stało i nie wrócił do domu.. Ale czasem poprostu wolałabym aby nie przychodził i z nim zerwać.. 🙂

MIECZ-NICK
    Członek
    • Tematów: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

wiem,. ze to moze zabrzmialo makabrycznie, ale czasem jest takie dno ze lepiej zeby po prostu go nie bylo wcale i zylabym spokojniej wiedzac ze go juz nie ma juz nie bedzie mnie ranil i ze nie musze sie dreczyc czy bedzie z kims innym szczesliwy a dlaczego ze mna nie. Moze to egoistyczne ale czasem latwiej byloby przelknac pewne sprawy. Czuje czasem takie samoudreczenie wiedzac ze kocham go (na drugim miejscu po synku) ponad wszystko i boli jeszcze bardziej ze nie moge go juz miec, ze nigdy juz nie bedzie jak bylo. to jest jak uzaleznienie , wiesz ze ci szkodzi ale nie mozesz bez tego zyc, a z tym tez dlugo nie pociagniesz 😥

Czerwona
    Członek
    • Tematów: 8
    • Odp.: 783
    • Zasłużony

Oj ja mialam takie chwile wiele razy…Zawsze gdy mnie zawidol…Nie chcialam go wiecej widziec…A on przepraszal, przepraszal, przepraszal i tak w kolko…Zawsze po jakims czasie mi przechodzilo.
    Mysle ze nie potrafila bym Go zostawic.Za bardzo kocham

Manora
    Członek
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Może nie, żeby mu się coż stało, ale żebyżmy się nigdy nie poznali. Mam takie uczucie np. w tej chwili. Umówiłam się z nim, że pogadamy, czekam już 2 godziny, a jego nie ma… Czasami tęsknię za byłym, który takich rzeczy mi nigdy nie robił.

Sandy
    Członek
    • Tematów: 12
    • Odp.: 382
    • Pasjonat

oj ,tez miewalam takie chwile 🙄
    ostatnio moj maz tak mnie wqrzyl ,ze jak polecial do rodzinki do Szwecji samolotem to zyczylam mu zeby samolot spadl do morza 👿
    lepiej tak nie myslec, bo to ponoc sie moze przeciwko nam obrocic 😳

Croppa
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

tjaa mam cos takiego, ze lubie sobie pogadac jak jestem wsciekla….
    i mam ochote zeby poszedl w p**** i juz go nie widywac, bo wydaje mi sie wtedy, ze mniej problemow bym miala….
    ale…
    no wlasnie 🙂

LOLiTA..
    Członek
    • Tematów: 3
    • Odp.: 42
    • Bywalec

przyłączam sie do was, drogie Panie, ja też mam często takie mysli..

vega
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 87
    • Stały bywalec

ja miałam życzenie zeby na alme przepadł mój eks, który mnie nękał. Na moje nieszczężcie on dalej normalnie funkcjonuje, hmmm ;/

kiziaa
    Członek
    • Tematów: 5
    • Odp.: 259
    • Zapaleniec

facet ktorego kocham? nie, nie, nie mam az takiego uczucia ale zdarza sie zdarza 🙂 niestety.. czasem znienawidzę chłopaka ktorego kocham ale szybko mi to mija (naszczężcie) .. uważam ze jest to moja zaleta hyhy :p

Wyświetlanie 10 wpisów - od 1 do 10 (z 10 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę