- AutorOdp.
- 3 listopada 2011 at 10:26
byłam wczoraj u gina i planuje od przyszłego miesiąca zmienić mi tabletki na Levomine włażnie, mówi że są bardzo dobrze przyswajane, a po tych co mam teraz mam problem z libido i apetytem i dlatego zdecydował się na zmianę. Brałyżcie bądź bierzecie Levomine? ja nigdy nie słyszałam o takich tabletkach, dlatego chciałabym co nieco się dowiedzieć.
3 listopada 2011 at 18:22Wiesz co, wydaje mi się że powinnaż spróbować żeby się przekonać jakie rzeczywiżcie są i jak na Ciebie będą oddziaływać. To sprawa indywidualna.
4 listopada 2011 at 06:26w pełni się zgadzam, ja też łykałam już wiele różnych antyków, różnie reagowałam. to sprawa organizmu, musisz dać im szansę, brać przez 2-3 miesiące i sama zobaczysz, czy jest lepiej.
6 listopada 2011 at 14:31Szczerze, to nie miałam stycznożci z tymi tabletkami,ale wydaje mi się,że znajoma je sobie chwaliła. Musisz sprawdzić jak będą na Ciebie działać 😉
7 listopada 2011 at 07:24no ja jakoż zawsze mam lęk przed nowym lekiem, dlatego zapytałam, jeszcze ktoż je bierze? fiGi, nie masz żadnych skutków ubocznych? no niska cena mi się jak najbardziej podoba 🙂
7 listopada 2011 at 07:31a jaka jest cena tych tabletek? może ja też bym je spróbowała.
7 listopada 2011 at 09:24Wiesz co, z tego co wiem Levomine nie są drogie, mają atrakcyjną cenę. Sama ich nie zażywam, ale rozmawiałam z koleżanką, która je stosuje i jej wspomniałam o nich dlatego wiem że są tanie.
7 listopada 2011 at 09:26muszę zapytać w mojej aptece przed wizytą u ginki, to może sobie zamienię i zobaczę jak ja na nich będę funkcjonować.
7 listopada 2011 at 14:54no ja jeszcze nie wiem ile tak naprawdę kosztują, ale troszkę mnie uspokoiłyżcie, nikt nie napisał nic złego a to dla mnie bardzo dużo. Dzięki dziewczyny. Oczywiżcie proszę o kolejne wypowiedzi, czekam na odpowiedź fiGi 🙂
7 stycznia 2012 at 21:41Niedawno spotkałam się ze znajomą, o której wczeżniej pisałam,że bierze te tabletki. Akurat rozmawiałyżmy o babskich sprawach bo sama mam teraz dylemat czy nie sięgnąć po tabletki antykoncepcyjne i nadal zapewniała,że bardzo dobrze na nią działają. Prawdę mówiąc to nigdy nie miałam stycznożci z tabletkami anty, a wiecie jak to czasem jest. Ginekolog może nie zrobić odpowiednich testów tylko przepisuje tabletki na chybił trafił, a chciałabym mieć jakież rozeznanie co do tych tabletek, po których jest najwięcej skutków ubocznych itd. Ewelka, a Tobie jak służą?
8 stycznia 2012 at 17:12Levomine to tabletki ogólnie dobrze tolerowane przez organizm-przynajmniej mój. Biorę je 6mcy i nie mam żadnych problemów-nie przytyłam ani rzadnych tam skutków ubocznych.Mój gin przed przepisaniem mi ich kazał zrobić badanie krwi i inne badania.
9 stycznia 2012 at 10:46Fajnie, że trafiłam na ten wątek 🙂 Od niedawna biorę tabletki antykoncepcyjne, ale po tych które mam okropnie się czuję. Z waszych pozytywnych opisów wygląda,że warto spróbować z tymi tabletkami. Muszę porozmawiać ze swoim ginekologiem, może mi je przepisze i zobaczę jak się będę po nich czuła 🙂
11 stycznia 2012 at 08:19ja je biorę i jest ok, przestałam mieć hużtawkę nastrojów, nie tyję, jest ok. I cera mi się poprawiła. cena też akceptowalna jak dla mnie.
14 stycznia 2012 at 20:08Ja jestem z nich zadowolona chodziarz lekarz przepisał mi ich nie dawno. Nie mam po nich żadnych skutków ubocznych. Miesiączki są regularne i bezbolesne. Polecam.
10 grudnia 2013 at 17:39sa całkiem całkiem ,moja znajoma je uzywa
- AutorOdp.