• Autor
    Odp.
  • WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Dziż czuc wiosnę!Ach,jakie żliczne są kwitnące drzewka!! 😀 😀 😀

WarnGirl
    Member
    • Guru

Dziż czuc wiosnę!Ach,jakie żliczne są kwitnące drzewka!! 😀 😀 😀

maluchna
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 51
    • Stały bywalec

A jakos specjalnie na wiosne dostałyscie fiksacji na punkcie swego wygladu?

maluchna
    Member
    • Stały bywalec

A jakos specjalnie na wiosne dostałyscie fiksacji na punkcie swego wygladu?

WarnGirl
    Member
    • Guru

Ja jedynie mam obsesje na punkcie „odżwieżania” garderoby 😀 Chcę wprowadzic więcej kolorów i ubrań w stylu lat 80 😀 Wkońcu wiosna to najlepsza pora roku na to,aby cos zmienic 🙂

WarnGirl
    Member
    • Guru

Ja jedynie mam obsesje na punkcie „odżwieżania” garderoby 😀 Chcę wprowadzic więcej kolorów i ubrań w stylu lat 80 😀 Wkońcu wiosna to najlepsza pora roku na to,aby cos zmienic 🙂

mojito
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 55
    • Stały bywalec

u mnie tez zaczelo sie odswiezanie garderoby, nie wiem jak dlugo moj budzet to wytrzyma:(oprocz tego oczywiscie wszelkiego rodzaju upiekszanie-bylam juz na duuuzym pilingu, a ostatnio kupilam krem brazujacy dove (pracuje nad opalenizna) i scholla do stop:)i zrobilam sobie francuski manicure…i mam nadzieje ze moja druga polowka nie przeczyta tego posta, bo o polowie zakupow niestety nic nie wie…

mojito
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 55
    • Stały bywalec

u mnie tez zaczelo sie odswiezanie garderoby, nie wiem jak dlugo moj budzet to wytrzyma:(oprocz tego oczywiscie wszelkiego rodzaju upiekszanie-bylam juz na duuuzym pilingu, a ostatnio kupilam krem brazujacy dove (pracuje nad opalenizna) i scholla do stop:)i zrobilam sobie francuski manicure…i mam nadzieje ze moja druga polowka nie przeczyta tego posta, bo o polowie zakupow niestety nic nie wie…

maluchna
    Member
    • Stały bywalec

Wiesz powiedz połówce , że to wszystko dla niej 🙂

Scholla nie stosowałam, a dova to ostatnio pokazywałam siostrzenicy ich stronke dove.com by nie katowała się w wieku 15 lat bo chce zostac modelka (czytaj anorektyczka z anemia zywiaca sie wodą i amfą)

W końcu ktos propaguje normalne kobiety 🙄

maluchna
    Member
    • Stały bywalec

Wiesz powiedz połówce , że to wszystko dla niej 🙂

Scholla nie stosowałam, a dova to ostatnio pokazywałam siostrzenicy ich stronke dove.com by nie katowała się w wieku 15 lat bo chce zostac modelka (czytaj anorektyczka z anemia zywiaca sie wodą i amfą)

W końcu ktos propaguje normalne kobiety 🙄

WarnGirl
    Member
    • Guru

Jejku…jaki piekny lazur na niebie… 😀 a ja wracałam sobie przez oblaną słońcem wież,z mojego małego hoteliku… uwielbiam takie dni 😀

WarnGirl
    Member
    • Guru

Jejku…jaki piekny lazur na niebie… 😀 a ja wracałam sobie przez oblaną słońcem wież,z mojego małego hoteliku… uwielbiam takie dni 😀

igla
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 224
    • Zapaleniec

Ja stałam się zapaloną ogrodniczką 😆 ..nakupiłam nasionek i teraz czekam aż wzejdą…..(dopiero się uczę..i mam nadzieję ,że coż mi tam wzejdzie)…pogoda dopisuje…tylko się cieszyć…. 😆

igla
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 224
    • Zapaleniec

Ja stałam się zapaloną ogrodniczką 😆 ..nakupiłam nasionek i teraz czekam aż wzejdą…..(dopiero się uczę..i mam nadzieję ,że coż mi tam wzejdzie)…pogoda dopisuje…tylko się cieszyć…. 😆

smarta
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 83
    • Stały bywalec

WIIIIOOOOSSSNNNNAAA!!!!!!!!!!!!! POZDRAWIAM WSZYSTKICH :*

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Łiiiiiiiiiii!Mamy wiosnę!"

Przewiń na górę