• Autor
    Odp.
  • smarta
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 83
    • Stały bywalec

WIIIIOOOOSSSNNNNAAA!!!!!!!!!!!!! POZDRAWIAM WSZYSTKICH :*

iga
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 835
    • Zasłużony

Wiosna, wiosna…..ach to TY… 🙂

Zeby jeszcze tak nie wiało…heh

iga
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 835
    • Zasłużony

Wiosna, wiosna…..ach to TY… 🙂

Zeby jeszcze tak nie wiało…heh

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Niestety ja będę pracowac 🙁 ale mam nadzieję,żę wygospodaruję chwilkę na spacer po lesie 😀

WarnGirl
    Member
    • Guru

Niestety ja będę pracowac 🙁 ale mam nadzieję,żę wygospodaruję chwilkę na spacer po lesie 😀

WarnGirl
    Member
    • Guru

Żeby tylko pogoda dopisała w ten długi weekend,bo w przeciwnym razie nici ze spaceru 🙂

WarnGirl
    Member
    • Guru

Żeby tylko pogoda dopisała w ten długi weekend,bo w przeciwnym razie nici ze spaceru 🙂

WarnGirl
    Member
    • Guru

To ja sie podzielę moim spostrzeżeniem 😀 Szłam sobie ostatnio przez moje osiedle i nie mogłam uwierzyć własnym oczą.Otóż nagle koło mojego bloku zrobiło sie tak gęsto i zielono,że aż zaczęłam się zastanawiać czy tak było zawsze… Skąd tyle krzaków się tam nabrało? 😕 W każdym razie jestem baaardzo zadowolona z takiego obrotu sprawy,bo lubię kwiatki i zieleń wogóle 😀 Łiiiiii mamy wiosnę w pełni!Lato nadciąga! 😀 😀 😀

WarnGirl
    Member
    • Guru

To ja sie podzielę moim spostrzeżeniem 😀 Szłam sobie ostatnio przez moje osiedle i nie mogłam uwierzyć własnym oczą.Otóż nagle koło mojego bloku zrobiło sie tak gęsto i zielono,że aż zaczęłam się zastanawiać czy tak było zawsze… Skąd tyle krzaków się tam nabrało? 😕 W każdym razie jestem baaardzo zadowolona z takiego obrotu sprawy,bo lubię kwiatki i zieleń wogóle 😀 Łiiiiii mamy wiosnę w pełni!Lato nadciąga! 😀 😀 😀

muchomorek
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 486
    • Pasjonat

no tak wiosna ale to tez wiecej roboty ;/ trzeba isc na działke i tam poszlaec

muchomorek
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 486
    • Pasjonat

no tak wiosna ale to tez wiecej roboty ;/ trzeba isc na działke i tam poszlaec

fiona188
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 306
    • Pasjonat

ja sądzę, że nie wiosnę, ale lato. 🙂

fiona188
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 306
    • Pasjonat

ja sądzę, że nie wiosnę, ale lato. 🙂

tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

No i mamy lato 😆 A dzisiaj 17 stopni w Poznaniu,wieje mocno,deszcz-slonce naprzemian.Bikini jak nic! 😕 🙁

tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

No i mamy lato 😆 A dzisiaj 17 stopni w Poznaniu,wieje mocno,deszcz-slonce naprzemian.Bikini jak nic! 😕 🙁

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Łiiiiiiiiiii!Mamy wiosnę!"

Przewiń na górę