- AutorOdp.
- 14 kwietnia 2010 at 17:59
[usunięto_link] wrote:
mamy wiosnę a mnie grypa rozkłada, co polecacie na szybki powrót do zdrowia?
Niestety, ale to uroki wiosennej pogody i krótkich spódniczek 🙂 Mnie zazwyczaj też zawsze coż brało, bo przecież ledwie zrobi się ciepło, a ja aż palę się żeby pochować zimowe rzeczy. W każdym razie ostatnio pochowałam już wszystkie ciepłe rzeczy w pudła z nadzieją, że odstraszy to zupełnie brzydką pogodę :). A dziż pada…
Na grypę polecam Ci sok z cytryny, zwykłą witaminkę C i czosnek (u mnie sprawdza się gryporutin). I fajnie byłoby tak z 2-3 dni poleżeć i wygrzeć się w ciepłym łóżeczku, żeby grypa nie pociągnęła się za długo.
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia!!!14 kwietnia 2010 at 17:59[usunięto_link] wrote:
mamy wiosnę a mnie grypa rozkłada, co polecacie na szybki powrót do zdrowia?
Niestety, ale to uroki wiosennej pogody i krótkich spódniczek 🙂 Mnie zazwyczaj też zawsze coż brało, bo przecież ledwie zrobi się ciepło, a ja aż palę się żeby pochować zimowe rzeczy. W każdym razie ostatnio pochowałam już wszystkie ciepłe rzeczy w pudła z nadzieją, że odstraszy to zupełnie brzydką pogodę :). A dziż pada…
Na grypę polecam Ci sok z cytryny, zwykłą witaminkę C i czosnek (u mnie sprawdza się gryporutin). I fajnie byłoby tak z 2-3 dni poleżeć i wygrzeć się w ciepłym łóżeczku, żeby grypa nie pociągnęła się za długo.
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia!!!15 kwietnia 2010 at 13:40Rzucam palenie i jem jak głupia co chwilę muszę coż zjeżć, wydaję kupe siana na restauracje bo nie mam czasu gotować-załamię się za chwilę
15 kwietnia 2010 at 13:40Rzucam palenie i jem jak głupia co chwilę muszę coż zjeżć, wydaję kupe siana na restauracje bo nie mam czasu gotować-załamię się za chwilę
22 kwietnia 2010 at 19:00ile Waszym zdaniem powinien kosztować obiad w restauracji?
22 kwietnia 2010 at 19:00ile Waszym zdaniem powinien kosztować obiad w restauracji?
2 czerwca 2010 at 07:18[usunięto_link] wrote:
ile Waszym zdaniem powinien kosztować obiad w restauracji?
W takiej żredniej klasy 20/25 zł
pogoda za fajna nie jest, bo ciągle te deszcze padają ale podobno od piątku ma już żwiecić słoneczko 😀
2 czerwca 2010 at 07:18[usunięto_link] wrote:
ile Waszym zdaniem powinien kosztować obiad w restauracji?
W takiej żredniej klasy 20/25 zł
pogoda za fajna nie jest, bo ciągle te deszcze padają ale podobno od piątku ma już żwiecić słoneczko 😀
3 czerwca 2010 at 23:09ojj ja na tą pogode czekam i czekam i doczekać się sie mogę!
lato idzie,a tu wiosny nie zauważyłam… :/3 czerwca 2010 at 23:09ojj ja na tą pogode czekam i czekam i doczekać się sie mogę!
lato idzie,a tu wiosny nie zauważyłam… :/24 czerwca 2010 at 08:28Lato też w tym roku nas nie rozpieszca
24 czerwca 2010 at 08:28Lato też w tym roku nas nie rozpieszca
12 lipca 2010 at 06:54oj teraz jest idealnie i nie wiem co to sprawiło ale tak włażnie być powinno
12 lipca 2010 at 06:54oj teraz jest idealnie i nie wiem co to sprawiło ale tak włażnie być powinno
- AutorOdp.