• Autor
    Odp.
  • hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

czesiulka, a mogłabyż mi zrobić ten zaszczyt i…
    zatańczyć ze mną -= ?

wiesz dawno nie trenowałem, ale ponoć jestem zdolnym uczniem :ok:

jakie tańce wchodzą u Ciebie w grę przede wszystkim :wrrr ?

hypoxia
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 118
    • Zapaleniec

hahah jaki podryw ;D pojedz z nia do Bialegostoku to sobie potanczysz :p

sally
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 155
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

taaaa niby 2 minuty ale zanim wszystko przygotują rozdziela ludzi itp… no to moze potrwac a szczegolnie malo przyjemnie bedzie tym przyjezdnym 🙂 no ale…. czego sie nie robi dla show 😉

Ma byc jakis sektor specjalny pod scena dla osob tanczacych, wiec moze wrazie czego jakies „zadaszenie” bedzie.. ale ja licze na dobra pogode mimo wszystko 😉

czesiulka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

oh sally troche optymizmu ;] oni wszysyc przyjada mimo wszytsko, przypomnijj sobie ile osob bylo na castingach do YCD ;]
    hard-menie moj trening odbywa sie na osobnosci dopiero w białymstoku na 5 czerwca dam popis i napewno o mnie usłyszysz:D
    show must go on :]

czesiulka
    Member
    • Stały bywalec

az nie wierze w ta ładna pogode ;] mam tylko nadzieje ze impreza rozniesie sie jak castingi na cala Polske

folke
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 183
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

zatańczyć ze mną -= ?

Forumowy podrywacz…. i co… zajęty…. ah ci faceci ;p;p więc czesiulko nie daj się :))) a jak coż to tam będzie dużo partnerów do tańca może kogoż sobei wyszukasz 🙂

folke
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Bedzie ladna pogoda, wlasnie sprawdzilam 😉
    [usunięto_link]
    19 stopni i brak deszczu 😀

cudownie bo jak sobie pomysle ze wszystko ma sie schrzanic przez jakis deszcz ktory ostatnio caly czas zalewa to mnie trafia wiec fajnie ze bedzie cieplo 😉

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

zatańczyć ze mną -= ?

Forumowy podrywacz…. i co… zajęty…. ah ci faceci ;p;p

Folke, ależ Ty jesteż okrutna, dlaczego to z Czesią nie moglibyżmy zatańczyć – ja ją nie będę przecież podrywał – choć ma cudowne ciało, jak cholera… uwierz, że wytrzymam 😉 Folke, a jakie Ty masz
    :- ?

dziewczyny, no to może spotkajmy się w gospodzie 'Pod polskim Bocianem’? :ok:

[usunięto_link] wrote:

więc Czesiulko nie daj się :))) a jak coż to tam będzie dużo partnerów do tańca może kogoż sobei wyszukasz 🙂

eee, tam, Czesiu,nie wierz Folke, to jakaż lipna zawiedziona dama… 😉

czesiulka
    Member
    • Stały bywalec

hard-menie imponujesz mi swoja wszechwiedzącą wiedzą na temat ciał Polek 😛 ale moze jednak wykażesz sie wiedza na temat tańca;],
    gospoda 'Pod polskim Bocianem’? czy to jakis wasze ulubione miejsce w białystoku?

folke
    Member
    • Zapaleniec

hard-man jeżli jestem zawiedziona nie przyznawaj się do tego ;))) może włażnei to ty mnie zawiodłeż… co do gospody 'Pod polskim Bocianem’ myżlę że to fajny pomysł będzie bo ludzie będą już na wstępie mogli się troszkę poznać zakumplować albo coż… a że jeszcze dodam bo nie widzę żeby ktoż inny to zrobił widzieliżcie to ?
    [usunięto_link] ??:)

sally
    Member
    • Zapaleniec

troche juz osob dodalo sie na tym facebooku z naszej klasie do znajomych. Jakby sie zjawaly te wszystkie osoby no to juz mam spora grupke do zabawy 😀

folke
    Member
    • Zapaleniec

niby masz rację tylko to nie jest takie łatwe ;):D nie każdy może sobie na to pozwolić 😉 ale …. ja i tak wierze że wszystko wypali i się nie rozczarujemy 🙂

sally
    Member
    • Zapaleniec

No nie kazdy, ale wierze, ze takie akcje beda prowadzone tez w innych miastach z czasem, wiec.. pozyjemy zobaczymy 😀 Trzymam kciuki, zeby sie udalo

hypoxia
    Member
    • Zapaleniec

No to co dziewczyny widzimy sie jutro na rynku? 😀 Dobra zabawa bedzie. :pp a ty hardmanie co tak ucichles z tym bocianem? To w koncu gdzie sie to miesci? Mamy tego szukac czy nie? 😉

hypoxia
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

niby masz rację tylko to nie jest takie łatwe ;):D nie każdy może sobie na to pozwolić 😉 ale …. ja i tak wierze że wszystko wypali i się nie rozczarujemy 🙂

Ma byc ladna pogoda, wiec na pewno sie wszystko uda i bedzie super! 😀 Ok, lece spac bo trzeba do tego Bialegostoku jutro dojechac. :p

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Lubicie tańczyć? Flashmob!"

Przewiń na górę