Lubicie tańczyć? Flashmob!

• Autor
    Odp.
  • czesiulka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

ooo fajne:] oczywiscie kobitki wygraja;] a jak ten układ wygląda trudny??

hypoxia
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 118
    • Zapaleniec

Jesli nie tanczylas nigdy to moze na poczatek wydac sie trudny, ale jak sie pocwiczy troche to czlowiek zapamietuje kroki i szybko lapie o co w tym chodzi. :)) Tutaj jest video z tym ukladem:

[usunięto_link]

sally
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 155
    • Zapaleniec

Fajna sprawa, mam tylko nadzieje, ze pogoda dopisze bo ona teraz cos wariuje.. Koncowka maja a deszcze, ulewy, zimno.. Akurat dzisiaj sloneczko dopisuje, ale nie wiadomo..

czesiulka
    Member
    • Stały bywalec

A Ty jestes z okolic Białegostoku?? kuurcze chciałam tam poijechac ;] musze znajomych namowic 😛 układ faktycznie fajny, ale ten chłopaczek jakos tak nie bardzo do niego pasuje:P

hypoxia
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 118
    • Zapaleniec

Ojjj nie 😀 Calkiem spory kawalek mam, ale lubie takie akcje i przejazdzki pociagiem. 😀 Chociaz tutaj pewnie z 2-3 przesiadki beda 😀

czesiulka
    Member
    • Stały bywalec

a widzisz to szkoda bo chciałam sie dowiedziec czegos wiecej o tym miescie , czy maja jakies fajne miejsca ,puby , bary jakies parki czy cuż…;]
    trenowałes jzu cos?? hehe my wczoraj cwiczylismy i idzie nienajgorzej

folke
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 183
    • Zapaleniec

kolejny żwietny pomysł mieli ciz you can danse nie tylko na promowanie swojego programu ale i ogólnie na zachęcenie młodzieży (i nietylko) do jakiegokolwiek działania (poza działaniem destrukcyjnym) sama bym się z chęcią wybrała tylko to daleko ode mnie niestety;/

czesiulka
    Member
    • Stały bywalec

w tv napewno beda pokazywali jakies urywki , moze nawet caly układ, . Masz racje juz pisalam wczesniej ze to bardzo dobra promocja programu, bo to fajna sprawa,ale tez promocja miasta Białystok ;]

folke
    Member
    • Zapaleniec

oj tak co racja to racja promocja miasta żwietna 😉 no i mam nadzieję że pokażą w TV albo gdzież na youtube… a że tak jeszcze powiem muzyka mi się podoba jaką dobrali myżlę że będzie to niesamowite widowisko tylko żeby pogoda dopisała i ludzie przyjechali

czesiulka
    Member
    • Stały bywalec

w deszczu tez bedzie fajnie wygladało, tak filmowo 😛 ale mniej ludzi wtedy bedzie… szczerze to muzyki nie słyszałam, ale teraz sprawdze;]

czesiulka
    Member
    • Stały bywalec

aaaale za to widziałam w tv na tvn-nie zapowiedzi i reklame na to widowisko, czyli beda to emitowac ;] alr ot nie to samo co w realu 😛

folke
    Member
    • Zapaleniec

Myżlisz że w deszcz też wystartują? czy może zorganizują jakiż namiot albo coż…. bo kurcze ja powiem szczerze że jak bym miała iżć u moknąć to nie wiem czy by mi się chciało tańczyć (oglądać tak)

sally
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 155
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Myżlisz że w deszcz też wystartują? czy może zorganizują jakiż namiot albo coż…. bo kurcze ja powiem szczerze że jak bym miała iżć u moknąć to nie wiem czy by mi się chciało tańczyć (oglądać tak)

No, ale ile tam beda tanczyc? 2minuty i po akcji 😀 przeciez to nie bedzie spektakl baletowy, wiec dadza rade 😀

czesiulka
    Member
    • Stały bywalec

nawet nie 2 min tylko 1mni 20 sek, tyle trwa układ, znaczy filmik. a w deszczu to tak nawet fajnie by wygladało chociaz troche niebezpiecznie, nie wiem jak wyglada ryneczek w białymstoku czy jest kostka czy nie ale jakby sie ktos poslizgnął to wspołczuje, namiotu raczej niepostawią… dla kariery i sławy w telewizji mozna sie poswięcic ;]:D

folke
    Member
    • Zapaleniec

taaaa niby 2 minuty ale zanim wszystko przygotują rozdziela ludzi itp… no to moze potrwac a szczegolnie malo przyjemnie bedzie tym przyjezdnym 🙂 no ale…. czego sie nie robi dla show 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Lubicie tańczyć? Flashmob!"

Przewiń na górę