- AutorOdp.
- 25 maja 2010 at 15:06
ooo fajne:] oczywiscie kobitki wygraja;] a jak ten układ wygląda trudny??
25 maja 2010 at 15:22Jesli nie tanczylas nigdy to moze na poczatek wydac sie trudny, ale jak sie pocwiczy troche to czlowiek zapamietuje kroki i szybko lapie o co w tym chodzi. :)) Tutaj jest video z tym ukladem:
[usunięto_link]
26 maja 2010 at 09:42Fajna sprawa, mam tylko nadzieje, ze pogoda dopisze bo ona teraz cos wariuje.. Koncowka maja a deszcze, ulewy, zimno.. Akurat dzisiaj sloneczko dopisuje, ale nie wiadomo..
26 maja 2010 at 21:06A Ty jestes z okolic Białegostoku?? kuurcze chciałam tam poijechac ;] musze znajomych namowic 😛 układ faktycznie fajny, ale ten chłopaczek jakos tak nie bardzo do niego pasuje:P
26 maja 2010 at 21:14Ojjj nie 😀 Calkiem spory kawalek mam, ale lubie takie akcje i przejazdzki pociagiem. 😀 Chociaz tutaj pewnie z 2-3 przesiadki beda 😀
27 maja 2010 at 09:25a widzisz to szkoda bo chciałam sie dowiedziec czegos wiecej o tym miescie , czy maja jakies fajne miejsca ,puby , bary jakies parki czy cuż…;]
trenowałes jzu cos?? hehe my wczoraj cwiczylismy i idzie nienajgorzej27 maja 2010 at 14:13kolejny żwietny pomysł mieli ciz you can danse nie tylko na promowanie swojego programu ale i ogólnie na zachęcenie młodzieży (i nietylko) do jakiegokolwiek działania (poza działaniem destrukcyjnym) sama bym się z chęcią wybrała tylko to daleko ode mnie niestety;/
28 maja 2010 at 17:37w tv napewno beda pokazywali jakies urywki , moze nawet caly układ, . Masz racje juz pisalam wczesniej ze to bardzo dobra promocja programu, bo to fajna sprawa,ale tez promocja miasta Białystok ;]
28 maja 2010 at 20:54oj tak co racja to racja promocja miasta żwietna 😉 no i mam nadzieję że pokażą w TV albo gdzież na youtube… a że tak jeszcze powiem muzyka mi się podoba jaką dobrali myżlę że będzie to niesamowite widowisko tylko żeby pogoda dopisała i ludzie przyjechali
30 maja 2010 at 11:51w deszczu tez bedzie fajnie wygladało, tak filmowo 😛 ale mniej ludzi wtedy bedzie… szczerze to muzyki nie słyszałam, ale teraz sprawdze;]
30 maja 2010 at 11:52aaaale za to widziałam w tv na tvn-nie zapowiedzi i reklame na to widowisko, czyli beda to emitowac ;] alr ot nie to samo co w realu 😛
30 maja 2010 at 18:16Myżlisz że w deszcz też wystartują? czy może zorganizują jakiż namiot albo coż…. bo kurcze ja powiem szczerze że jak bym miała iżć u moknąć to nie wiem czy by mi się chciało tańczyć (oglądać tak)
30 maja 2010 at 20:35[usunięto_link] wrote:
Myżlisz że w deszcz też wystartują? czy może zorganizują jakiż namiot albo coż…. bo kurcze ja powiem szczerze że jak bym miała iżć u moknąć to nie wiem czy by mi się chciało tańczyć (oglądać tak)
No, ale ile tam beda tanczyc? 2minuty i po akcji 😀 przeciez to nie bedzie spektakl baletowy, wiec dadza rade 😀
30 maja 2010 at 22:00nawet nie 2 min tylko 1mni 20 sek, tyle trwa układ, znaczy filmik. a w deszczu to tak nawet fajnie by wygladało chociaz troche niebezpiecznie, nie wiem jak wyglada ryneczek w białymstoku czy jest kostka czy nie ale jakby sie ktos poslizgnął to wspołczuje, namiotu raczej niepostawią… dla kariery i sławy w telewizji mozna sie poswięcic ;]:D
30 maja 2010 at 22:08taaaa niby 2 minuty ale zanim wszystko przygotują rozdziela ludzi itp… no to moze potrwac a szczegolnie malo przyjemnie bedzie tym przyjezdnym 🙂 no ale…. czego sie nie robi dla show 😉
- AutorOdp.