- AutorOdp.
- 25 sierpnia 2012 at 21:43
Witam Dziewczyny i nie tylko ! 馃槈
TAK! – mo偶ecie nie wierzy膰 ale to si臋 jeszcze dzieje! S膮 na tym 偶wiecie ludzie, kt贸rzy pisz膮 listy tradycyjne. Na kolorowym, pachn膮cym b膮d藕 zwyk艂ym, bia艂ym papierze. 馃槈 Bardzo ale to baaardzo t臋sknie za kartk膮 papieru czekaj膮c膮 na zapisanie, kopert膮, znaczkiem i skrzynk膮 pocztow膮! Trzy lata temu korespondowa艂am z kuzynk膮 i bardzo za tym t臋sknie. To oczekiwanie na list i rado偶膰 z ju偶 otrzymanej odpowiedzi wzbudza艂o we mnie cudowne emocje! Je偶eli kt贸ra偶 z Was ma tak jak ja, to dajcie zna膰. Mo偶e uda si臋 nawi膮za膰 jakie偶 d艂u偶sze i ciekawe znajomo偶ci. Wed艂ug mnie to taka frajda! 馃槈 Mam 21 lat i studiuj臋. Zapraszam wszystkich, kt贸rym pisanie i otrzymywanie list贸w dostarcza wiele rado偶ci! 馃檪2 wrze艣nia 2012 at 08:54ja tez r贸wnie偶 kiedy偶 pisa艂am bardzo wiele list贸w, wysy艂a艂am kartki pocztowe na 偶wi臋ta, z okazji urodzin, imienin czy z wakacyjnych wyjazd贸w 馃檪
Zgadzam si臋 z tym, 偶e czas oczekiwania na list jest emocjonuj膮cy 馃檪3 wrze艣nia 2012 at 16:23Ja te偶 pisa艂am listy!!!! Ale to by艂y czasy jak z niecierpliwo偶ci膮 oczekiwa艂o si臋 listonosza. A jakim j臋zykiem pisane listy. To by艂o co偶, by艂y emocje by艂 wysi艂ek i przede wszystkim RADO艣膯.
5 wrze艣nia 2012 at 00:55Dziewczyny, to moze macie ochote do tego wrocic? 馃榾
24 wrze艣nia 2012 at 13:39Te偶 pisa艂am z kole偶ank膮 z kolonii i to zdecydowanie lepsze ni偶 mail. 馃檪
Pi臋kne czasy. A teraz nawet kartek si臋 nie dostaje. 馃檨29 wrze艣nia 2012 at 11:54Zawsze z wakacji wysy艂am kartk臋 i tradycyjny list. Fajna jest reakcja adresata! Kiedy偶 moja przyjaci贸lka wys艂a艂a do mnie list z wakacji w Chorwacji – by艂am mega zdziwiona jak zobaczy艂am piecz膮tk臋…
29 wrze艣nia 2012 at 13:39ja do tej pory koresponduje w taki sposob z kolezanka. co prawda, wychodz 2-3 listy rocznie, ale zawsze cos:)jak gdzies wyjezdzamy, to zawsze tez wysylamy stos kartek do rodziny i znajomych, wszyscy sie bardzo ciesza.
2 pa藕dziernika 2012 at 06:58Ja w tamtym roku wys艂a艂am kartki na Bo偶e Narodzenie i wszyscy do mnie dzwonili w wielkim szoku. 馃榾
Jeden znajomy nawet powiedzia艂, 偶e mi艂o by艂o znale藕膰 偶yczenia w skrzynce a nie tylko same wezwania. 馃槈14 lutego 2014 at 18:03Teraz ju偶 si臋 takich zeczy nie robi……….
16 lutego 2014 at 18:39Ja kiedy偶 pisa艂am strasznie du偶o list贸w,od dzieciaka w sumie, pierwsze listy pisane ko偶lawymi literami do kole偶anek z wakacji albo z kolonii do rodzic贸w – fajne pami膮tki to s膮 teraz, niestety relikty przesz艂o偶ci. Teraz chyba nawet trudno mi by艂o by znale藕膰 czas na t臋 zabaw臋… ;/
18 lutego 2014 at 15:30Ja tez zacze艂am w wieku ok 7 lat, pierwsza widokowka by艂a do mamy z koloni:):):)
- AutorOdp.