- AutorOdp.
- 17 października 2009 at 10:50
„W 2006 r. ktoż narysował portret mężczyzny, którego zobaczył we żnie. Rysunek zostawił na biurku u psychiatry – twarz rozpoznał inny pacjent. A potem 2000 osób na całym żwiecie.”
Dla mnie to jakiż totalny odjazd, a jednoczeżnie jest to dożć przerażające.
Osobiżcie nie przypominam sobie tego gożcia, ale często zapominam sny, nie mogę więc ze stuprocentową pewnożcią zaprzeczyć.[usunięto_link]
4 listopada 2009 at 11:22a gdzie mozna znalezc info na ten temat? no i oczywiscie rysunek tego mezczyzny?
4 listopada 2009 at 11:31Potrzebujesz okularów?
Przecież podałam link. 🙄
15 listopada 2009 at 08:53No faktycznie, strona wygląda tajemniczo. Przeczytałam wszystko i nasunęło mi się skojarzenie, że to może byc jakiż zwykły „łańcuszek”.
Ludzie lubią takie historie, jest więc szansa, że szybko się rozprzestrzeni.Pamiętam, gdy byłam młodsza, internet nie był tak powszechny, podobne gry krążyły po żwiecie drogą listową.
Jedna z nich polegała na tym, że otrzymywało sie pocztówkę z jakiegoż kraju, na której była lista kilku adresów. Należało dopisać swój adres na końcu listy, a następnie wysłać pocztówkę do pierwszej osoby na liżcie… następnie trzeba było czekać, aż nasz adres „okrąży cały żwiat” i do nas wróci w postaci kolejnej kartki pocztowej 😉Sądzę, że z TYM CZŁOWIEKIEM jest podobnie. Może po prostu ktoż robi eksperyment i patrzy jak daleko zawędruje ten symbol (twarz człowieka).
jestem raczej sceptyczna jeżli chodzi o różnego rodzaju niewytłumaczalne zjawiska.
15 listopada 2009 at 11:26Przeglądałaż linki na tej stronie?
Osobiżcie nie wydaje mi się, ażeby Guardian czy La Stampa umieszczały łańcuszki w swoich wydaniach.
15 listopada 2009 at 18:09Tak, przeglądałam i czytałam.
Wciąż pozostaję sceptyczna.Ot, ciekawa historia, ale nie podniecałabym się tym szczególnie 🙂
15 listopada 2009 at 23:50[usunięto_link] wrote:
Tak, przeglądałam i czytałam.
Wciąż pozostaję sceptyczna.Ot, ciekawa historia, ale nie podniecałabym się tym szczególnie 🙂
a przy mnie, Zauroczona, wciąż pozostajesz sceptyczna 😆 ?
wow, jestem bezsilny, kochanie, musisz mieć duży power 😀 !!16 listopada 2009 at 18:40@Onione wrote:
Nie żnił mi sie nigdy taki plastuż.
Moje typy na marzenie senne to mój mężczyznahaha dokładnie! 🙂
Jak już żnic to o jakimż fajnym facecie, a nie takiej rozlazłej gębie jak this man.25 listopada 2009 at 22:25śnił mi się Michael Jackson , Dawid Bovie , George Michael ,Tarzan,mąż i wielu innych ,ten na szczężcie nigdy 😀
25 listopada 2009 at 23:48[usunięto_link] wrote:
@Onione wrote:
Nie żnił mi sie nigdy taki plastuż.
Moje typy na marzenie senne to mój mężczyznahaha dokładnie! 🙂
Jak już żnic to o jakimż fajnym facecie, a nie takiej rozlazłej gębie jak this man.bredzisz, tak w ogóle nawet miła 😉 Zauroczonaaaa… aach, piękny nick!
poszukujesz potwierdzenia, np. u Onione 😀 nie wysilaj się – i tak przejrzałem Cię 😆a mi – nie pasują jakoż takie typy kobiet, które są 'plastusiami’…
kobieta, to powinna być kobieta, a nie jakaż tam rozmamłana 'dusicielka menów’ – a feee! dobrze mówię, czy nie? 😈 - AutorOdp.