- AutorOdp.
- 9 listopada 2005 at 18:16
Co zrobić zeby wyszczuplić łydki??? Moze jakież cwieczenia?? Piszcie…. 😀
10 listopada 2005 at 16:24Moje kochanie to chodzilo na taka gimnastyke gdzie wkladali ją w jakąs folię i ćwiczyła w tym. Wazna byla utrata wody i zbicie miesni czy cos takiego
15 listopada 2005 at 20:13Z tego co kiedyż słyszałam, a mowie o radach koleżanki dla koleżanki to należy robić dużo przysiadów i takich pozycji na ugiętych nogach (na tulipana) po 10 serii 2 x dziennie.
Ale czy pomaga to nie wiem 🙁17 listopada 2005 at 19:12Trzeba byłoby chyba przejrzec książkę albo kasete z ćwiczeniami, tam na pewno cos bedzie.
Ja nie mam takiego kłopotu na szczescie 😛 , jak się odchudzałam to wszystko chudło, łydki też 😀
19 lutego 2007 at 15:30Jazda na rowerze bardzo pomaga na łydki. Nie tylko wychudza ale bardzo ładnie rzeźbi miężnie.
19 lutego 2007 at 15:38do jazdy na rowerku jeszcze dodałabym stawanie na pacach najlepiej na przemian raz jedna raz druga noga
19 lutego 2007 at 19:52A stawania na palcach nie próbowałam ale skoro polecasz.. 😉
19 lutego 2007 at 23:06myżlę że skakanie na skakance może pomóc..Kiedyż nawet tego próbowałam, ale miałam takie zakwasy że nie mogłam chodzić i tak mnie to zniechęciło, że zrezygnowałam… 😕
21 lutego 2007 at 19:40zdecydowanie popieram jazdę na rowerze. łydki smukleją w oczach. i jeszcze szybkie maszerowanie. spacerek zamiast samochodzika. byle nie bieg, bo to już powoduje przyrost masy miężniowej.
21 lutego 2007 at 20:44Wiem że jazda na rowerze bardzo pomaga na tą czężć ciała, a szczególnie czy się p*****uje przednią czężcią stopy 8) Na siłowni jest też sporo fajnych sprzętów, którymi można rzeźbić łydki 😉
28 lutego 2007 at 17:26[usunięto_link] wrote:
do jazdy na rowerku jeszcze dodałabym stawanie na pacach najlepiej na przemian raz jedna raz druga noga
ja stając na palcach własnie „wyrobiłam” sobie łydki. w sensie mięsnie łydek, bo moja łydeczki były nieproporcjonalne w stosunku do ud, były za chude… a teraz jak sobie mieżnie wyrobiłam, to jest ok… ale żeby stawanie na palcach wyszczupało łydki to pierwsze słysze…
1 marca 2007 at 10:27no ale lepsze wyrzeźbione miesnie niż zwały tłuszczu. Ale ćwiczenia na wyrobienie miężni połączone z rozciągającymi dają dobre efekty
2 marca 2007 at 18:44ciezka sprawa…
- AutorOdp.