• Autor
    Odp.
  • Wiola
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Co zrobić zeby wyszczuplić łydki??? Moze jakież cwieczenia?? Piszcie…. 😀

berek
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 195
    • Zapaleniec

Moje kochanie to chodzilo na taka gimnastyke gdzie wkladali ją w jakąs folię i ćwiczyła w tym. Wazna byla utrata wody i zbicie miesni czy cos takiego

kropla deszczu
    Participant
    • Tematów: 4
    • Odp.: 118
    • Zapaleniec

Z tego co kiedyż słyszałam, a mowie o radach koleżanki dla koleżanki to należy robić dużo przysiadów i takich pozycji na ugiętych nogach (na tulipana) po 10 serii 2 x dziennie.
    Ale czy pomaga to nie wiem 🙁

[email protected]
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 1317
    • Maniak

Trzeba byłoby chyba przejrzec książkę albo kasete z ćwiczeniami, tam na pewno cos bedzie.

Ja nie mam takiego kłopotu na szczescie 😛 , jak się odchudzałam to wszystko chudło, łydki też 😀

MartynaSOAD
    Member
    • Odp.: 92
    • Stały bywalec

Jazda na rowerze bardzo pomaga na łydki. Nie tylko wychudza ale bardzo ładnie rzeźbi miężnie.

mia1980
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

do jazdy na rowerku jeszcze dodałabym stawanie na pacach najlepiej na przemian raz jedna raz druga noga

MartynaSOAD
    Member
    • Odp.: 92
    • Stały bywalec

A stawania na palcach nie próbowałam ale skoro polecasz.. 😉

milka84
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 10
    • Bywalec

myżlę że skakanie na skakance może pomóc..Kiedyż nawet tego próbowałam, ale miałam takie zakwasy że nie mogłam chodzić i tak mnie to zniechęciło, że zrezygnowałam… 😕

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

zdecydowanie popieram jazdę na rowerze. łydki smukleją w oczach. i jeszcze szybkie maszerowanie. spacerek zamiast samochodzika. byle nie bieg, bo to już powoduje przyrost masy miężniowej.

j_lo19
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 117
    • Zapaleniec

Wiem że jazda na rowerze bardzo pomaga na tą czężć ciała, a szczególnie czy się p*****uje przednią czężcią stopy 8) Na siłowni jest też sporo fajnych sprzętów, którymi można rzeźbić łydki 😉

asiek
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 436
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

do jazdy na rowerku jeszcze dodałabym stawanie na pacach najlepiej na przemian raz jedna raz druga noga

ja stając na palcach własnie „wyrobiłam” sobie łydki. w sensie mięsnie łydek, bo moja łydeczki były nieproporcjonalne w stosunku do ud, były za chude… a teraz jak sobie mieżnie wyrobiłam, to jest ok… ale żeby stawanie na palcach wyszczupało łydki to pierwsze słysze…

mia1980
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

no ale lepsze wyrzeźbione miesnie niż zwały tłuszczu. Ale ćwiczenia na wyrobienie miężni połączone z rozciągającymi dają dobre efekty

hostessa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 653
    • Zasłużony

ciezka sprawa…

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " ŁyDki…………"

Przewiń na górę