- AutorOdp.
- 20 grudnia 2006 at 00:20
…czy sa moze jakies „fanki”? a tak powaznie to moze ktos lubil badz lubi ten film i orientuje sie czemu to juz koniec??
20 grudnia 2006 at 18:25Podobno to jeszcze nie koniec. Ale nie wiem na ile można wieżyć doniesieniom.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Jak dla mnie to argumenty są jak najbardzie za dalszymi czężciami. 😉 Czekam w każdym razie z niecierpliwożcią jeżli to prawda 😀
21 grudnia 2006 at 20:52też słyszałam, że to jeszcze nie koniec… i mam taką nadzieję… już przywiązałam się do tego serialu…
2 marca 2007 at 19:03podobno ma byc 2 seria don’t worry 😉
11 marca 2007 at 11:47to już będzie 4 seria 😛 i faktycznie, lada momenttttt ^^ czekaaam z utęsknieniem. żwietny serial, zaraziłam nim nawet mojego faceta ^^
6 czerwca 2007 at 21:13ja Magde M oglądałam namiętnie jak była 1 i 2 seria. Pierwszą serię mam nawet całą na dvd. III i IV to już takie naciąąąąągane strasznie. Ale też fajnie sie oglądało.
14 czerwca 2007 at 08:39no i sie skonczylo. ale podono ma byc wersja kinowa 🙂
14 czerwca 2007 at 11:44A mnie denerwował ten serial 😡 dobrze,że sie skończył i tak było wiadomo,że Madga będzie z Piotrem 🙂
14 czerwca 2007 at 21:28Zaznaczam na samym początku ,że nie mam zamiaru obrazić, urazić, krytykować żadnej z osób, oglądających Magdę. M czy inne seriale , to jest tylko MOJE zdanie
Nie pojmuję jak można oglądać seriale, jak już jest temat o Magdzie.M to wypowiem się na jej temat ale ogólnie tyczy się to każdego serialu.
Jak dla mnie Magda. M to jest wyżeracz mózgu, każdy głupi wie co się stanie w następnym odcinku, po co kręcić następne czężci skoro każda z Was wie, że Magda będzie z Piotrem, że będzie to happy end. Teksty w tych serialach są po prostu żmieszne, nie wnoszą nic do naszego życia, zaznaczam, że seriale są kręcone na podstawie życia tylko jakiego [?] , jasne bo w prawdziwym, życiu, dwóch bardzo przystojnych facetów, walczy o kobietę, a ta ma problem z tym którego kocha. Sama nie wie czego chce, jak dla mnie takie przypadki to na prawdę tylko w filmach są, i takie przygody to się nastolatkom zdarzają, jak się od czasu do czasu o nią koledzy pobiją, ale już w „dorosłym” żwiecie czegoż takiego moje Panie nie znajdziecie. I na prawdę seriale ogłupiają, otępiają a do tego telewizja niszczy wzrok.16 czerwca 2007 at 22:26Powiem tak Hmmmmmmmmmm to odnosnie komentarza Peronowej……
Cyt:
Sama nie wie czego chce, jak dla mnie takie przypadki to na prawdę tylko w filmach są, i takie przygody to się nastolatkom zdarzają, jak się od czasu do czasu o nią koledzy pobiją, ale już w „dorosłym” żwiecie czegoż takiego moje Panie nie znajdziecie.Owszem znajdziecie i to bardzo często, żwiadczą o tym lektury książkowe, fora i itd. Każdy ma na jakimż etapie swojego zycia dylemat, Co by bylo gdyby.Gdybym wybrala tego albo tego….
Ogłupiają?????????
Wiesz takie stwierdzenie można dopasować do każdej formy komunikacji, moża powiedzieć ze seriale ogłupiają, filmy, internet, fora, kożciół, władza..
Itd itd…tyle ze mądrzy ludzie wypowiadając takie tezy……..muszą mieć dobre argumenty…….Telewizja nie zarobiłaby na mnie jako na serialowej fance…..ale co do Magdy, mimo ze zaczęłam oglądać od 2 serii, uważam ze zeby utrzymac dobry gust serialu powinnien sie skonczyc na drugiej. Z drugiej strony, kto pozbywa sie dojnej krowy????
Pozdrawiam a tak nawiasem mówiąc większożć tych aktorów w rzeczywistożci jest bardzo sympatyczna:)
- AutorOdp.