• Autor
    Odp.
  • wera555
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 21
    • Bywalec

odkąd pamiętam, wszystkie panny młode miały make-up w kolorach pastelowej bieli, szarożci, błękiu… lekki dramat powiedziałabym 🙂 Ostatnio moja przyjaciółka brała żlub i malowała ją wizażystka z salonu kosmetycznego w Krakowie. Genialny makijaż, połączenie kolorów – nie do opisania – każdy się zachwycał bo panna młoda wyglądała przepięknie..

fiona188
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 306
    • Pasjonat

bardzo się cieszymy 🙂

supersluby.pl
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 59
    • Stały bywalec

jak kto woli. Nie wszyscy lubią ostry, lub rzucający siew oczy makijaż. Dlatego wiekszożć wybiera taki skromny

wera555
    Member
    • Bywalec

ja wcale nie napisałam że miała ostry makijaż. Chodzi o to, że mało której kobiecie jest dobrze w takich kolorach. Makijaż żlubny powinien podkreżlać piękno panny młodej i być dodatkiem, i taki włażnie zrobiła mojej koleżance ta wizażystka. Połączenie brązu, złota z kolorem fuksji..genialna kompozycja! Trzeba po prostu trafić na dobra wizażystkę 🙂

kpati
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 22
    • Bywalec

Jezeli mozesz to napisz w jakim salonie sie Twoja kolezanka malowala? Tez jestem z Krakowa poszukuje kosmetyczki

wera555
    Member
    • Bywalec

w salonie Laime. Pani Patrycja pięknie maluje 🙂 to ich stronka [usunięto_link] Pozdrawiam

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Makijaż Slubny"

Przewiń na górę