- AutorOdp.
- 27 grudnia 2007 at 16:52
Z racji tego, że Sylwester tuż tuż polecam kilka rad stylistki, czyli jak malować się przed wielkim wyjżciem. Macie jakież swoje patenty?
Ja na przykład jestem wierna czarnej kresce tuż nad linią rzęs. potem trochę jasnego cienia, dużo tuszu i jest ok 🙂
dla bardziej wymagających 🙂
[usunięto_link]!27 grudnia 2007 at 19:16Ja u góry nad rzęsami nie robię kresek, bo na mnie akurat to zle wygląda. Na dole- tak. 🙂
28 grudnia 2007 at 11:11no widzisz, a u mnie źle wyglądają na dole. Poza tym zawsze mi się rozmazują 🙁
28 grudnia 2007 at 11:30[usunięto_link] wrote:
Poza tym zawsze mi się rozmazują 🙁
Spróbuj po nałożeniu kreski dodać odrobinę cienia w podobnym lub kontrastowym (jak kto woli) kolorze, powinno być to trwalsze, jeżli tylko zachowa się oczywiżcie odpowiednią proporcję. No i kredkę trzeba sobie dobrać indywidualnie, bo nie każda dla każdego 😉
29 grudnia 2007 at 10:26może tak zrobię, ale u mnie lepiej kreska wygląda po prostu na górnej powiece. tak mi się wydaje. używam czarnej lub brązowej kredki i jest ok.
29 grudnia 2007 at 13:16[usunięto_link] wrote:
używam czarnej lub brązowej kredki i jest ok.
Chodziło mi o miękkożć/twardożć używanej kredki 😉
29 grudnia 2007 at 13:32tez maluje tylko na dole 😉 ja na sylwestra umaluje sie chyba standardowow tusz+ kredka+ jakis cien z lekkim broaktem i blyszczyk 😉
27 grudnia 2010 at 11:57Reaktywując ten zakurzony wątek, zastanawiam się jakie makijażowe trendy są przewidziany ten rok. Czy nadal dodawanie błyszczyków i gliterów jest w modzie? czy lepiej postawić na klasykę, czarne kreski, podkreżlenie kształtu oka. Jakie są wasze typy na sylwestrową noc?
13 czerwca 2012 at 19:48[usunięto_link] wrote:
Z racji tego, że Sylwester tuż tuż polecam kilka rad stylistki, czyli jak malować się przed wielkim wyjżciem. Macie jakież swoje patenty?
Ja na przykład jestem wierna czarnej kresce tuż nad linią rzęs. potem trochę jasnego cienia, dużo tuszu i jest ok 🙂
dla bardziej wymagających 🙂
[usunięto_link]!Niezależnie od tego czy będziemy gożcić na balu sylwestrowym czy domowej imprezie z najbliższymi w tym dniu każda kobieta może sobie pozwolić na ekstrawagancje, dlatego na twarzy dozwolone są wszelkie kolory i elementy dekoracyjne. Najważniejsza jest dobra, „szampańska” zabawa.
- AutorOdp.